Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha valaki elfogult a családjáv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki elfogult a családjával szemben, hogy lehet fel nyítni a szemét?

Figyelt kérdés
A pasim nem veszi, vagy nem akarja észre venni, hogy a szülei, eléggé ellenem vannak, ha bármilyen információt meg tudnak rólam, kifordítják és csak a rosszat látják mindenben, ha arról van szó hogy én veszekszem vele a takarítás miatt vagy bármi miatt a háztartásban ( panelban lakunk) azzal jön az anyja ilyeneket nem is rohatnék fel neki, mert a nő dolga a háztartás nem a férfié, és nő létemre szégyeljem magam hogy ilyet elvárok egy pasitól, és uszitják ellenem, szó szerint nem mondják ki hogy dobjon, de utalnak rá, pl ha veszekedtek és nem tudjátok meg oldani akkor hagyd ott fiam stb, és az anyja meg engem támad hogy minek veszekszem vele, miért nem bírok én viselkedni minek teszem én ki az ő fiát stb. És ha a szüleivel beszél, nem egyenes beszéddel hanem virág nyelvvel de jól ellenem van uszitva mindig minden úgy jön ki én vagyok a rossz ő az áldozat a jó fiú én meg a gonosz és rossz nő. Egyszerűen el vakult és nem tudom rá világítani hogy mi az ábra, azzal jön mi érdeke lenne az anyjának vagy az apjának hogy kavarják köztünk a kakát, hiába mondom hogy az hogy jobb nőt akarnak helyembe mert nekik én nem felelek meg, és alapjáraton nem kedvelnek stb de azzal jön szerinte akkor se látja azt hogy mi jó lenne nekik ebben. Meg mikor az anyja hazudott egy szituációban és le buktattam hogy hazudott és azt mondta az anyjának jobban hisz nekem mint neki, akkor az anyja eléggé kiakadt és azzal jött nagyon rosszul teszi, és nagy hibát követ el, stb.

#rossz anyós, kapcsolatok, próblémák, együtt élés, emberek
2020. aug. 26. 14:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:

Jah, és a szülei meg bele beszélték hogy én vagyok a rossz, aki el akarja marni őt, tölük mert én nem szimpatizálok velük, csak mert meg mondják mi nem tetszik nekik én bennem.

Szóval mivel már be is lettem skatulyázva nehéz a dolgom a szemét fel nyitni, a skatulyára, és arra vegye észre mi zajlik. És nehéz nem fel hozni ami zavar, mert ha beszél velük, kissé ellenségesebb is velem kötekszik és lustább is.

2020. aug. 26. 14:43
 12/24 anonim ***** válasza:
31%
Velem is ugyanez volt, én annyit tettem hogy marha ideges lettem magamban a szüleire és megfogadtam csakazértis kicselezem őket, amiket megtudtam hogy mondanak rám, azokat sorban megcáfoltam, direkt akkor takarítottam ha mindenki látta, direkt akkor kedveskedtem nekik ha a párom hallotta, és akkor nem tudtak mit csinálni. Mindezt eléggé elszántan, és így sikerült.
2020. aug. 26. 14:49
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

8-ra:

Tehát tulajdonképpen nincs magánéletetek, mert ami köztetek elhangzik, azt egy az egyben visszamondja az anyjának.

Én ezt tartom a legnagyobb gondnak. Ha ezen nem hajlandó változtatni, nem hinném, hogy érdemes tovább küszködnötök egymással.

2020. aug. 26. 14:51
 14/24 anonim ***** válasza:
47%
Utolsó, Különben ez nem rossz mert ilyenkor mehet az hogy direkt olyanokat mond amiről tudja menni fog az anyjának, direkt a repi szöveg. Csak egy ideig kell ezt csinálni, amíg viszaáll a normál állapot, a bizalom, és a romok amiket az anyja csinált ki vannak javítva.
2020. aug. 26. 14:54
 15/24 A kérdező kommentje:

Tehát sok, idővel és türelemmel lehet csak ezt helyrehozni másképpen sehogyan se.

A sexről tudtommal nem beszél, de minden másról igen beszél, mert azzal jön ő nem szeret hazudni, és a szüleinek sose hazudott.

De azt nem tudom hogyan érjem el, ami igazán fáj, hogy nem látja azt hogy akit nem kedvelnek, abban csak a rosszat látják, és mivel nem vagyok nekik szimpatikus nem akarják hogy velem maradjon így érdekük hogy ne legyen velem, és hogy ezt be lássa hogy a kaki keverés köztünk igen is érdekük pont ezért. Hogy ne legyen elfogult látású velük.

2020. aug. 26. 15:05
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Soha nem fog leszakadni a szülökről, nem ketten, hanem 3-an vagytok a kapcsolatban. Tökmindegy, hogy milyen nővel fog élni soha nem lesz jó anyucinak.
2020. aug. 26. 16:28
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd neki hogy nem kedvelnek mert ez kicsit ilyen önbeteljesítő dolog is, és ellenségeskedőnek tűnsz emiatt még ha nem is te vagy az és igazad is van. Szóval ne blamáld saját magadat előtte, csak úgy viselkedj hogy a saját részedről nincs konfliktus feléjük, akkor észreveszi hogy ha továbbra is van akkor az nem a te hibád.
2020. aug. 26. 17:08
 18/24 anonim ***** válasza:
17%

A párod tipikus anyuci kicsi fia, de te sem kezeled jól a helyzetet. A párunk szüleit sosem szidjuk, sosem mondunk rájuk rosszat.

Sose mondjuk, hogy az anyád "nem szeret", "ellenünk van", "utál" helyette azt mondjuk, pl. Anyud azt mondta, hogy nem szereti a vörös hajú nőket, mert mind hülye. Ez nagyon rosszul esett, mert nekem is vörös a hajam és úgy éreztem, mintha elkezdett volna szidni. Remélem, hogy legközelebb nem lesz ilyen, mert hosszútávon nagyon nehéz lesz csöndben maradni, ha ilyeneket mond. Ha már nagyon zavar, akkor megkérhetlek majd, hogy beszélj vele?

Vagy

Szerinted közös feladat a takarítás?

...

Akkor jó, mert aggódtam, hogy te is anyukáddal egy véleményen vagy, hogy a nő dolga. Ma többször megjegyezte, aztán kezdtem aggódni, hogy egyszer csak egyedül maradok a feladattal. Nagyon rosszul esne.

Vagy:

Anyud furcsán viselkedik, tegnap azt mondta, hogy ... Ma meg azt mondta, hogy .... Régen is csinált ilyet veletek, ez általános nála, hogy kicsit másra emlékszik két nap múlva? Szerinted el kéne vinni orvoshoz, vagy csak bizonytalan volt és nem merte bevallani elsőre? Gondolod, hogy tudnánk valahogy segíteni neki?

Sokkal inkább arra koncentrálj, hogy te hogyan érezted magad, ne arra, hogy a párod/a párod szülei mit csináltak rosszul. Illetve hallgasd meg a párod mondanivalóját is, hogy úgy érezze, hogy meghallgatod és nem ítéled el, és megértéssel fordulj a szülei irányába, nagyjából annyira, mint amennyire a párod megérti őket (esetedben nagyon).

2020. aug. 26. 17:38
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Megéri ezen agyalni, kattogni, szorongani, megfelelni kedves kérdező?

Megéri?

2020. aug. 26. 17:43
 20/24 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, köszönöm a te válaszod és nézeted a leg tanulságosabb meg fogadom a tanácsodat ez egy jó meg közelítés így még sose néztem a helyzetet. Remélem segíteni fog, és be válik.
2020. aug. 26. 17:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!