Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jólesik neki más lányokra legeltetni a szemét?
Mert nem "eteted" rendesen!
Napi 2-3 cumi, és lenyugszik a kanikád.
Hát az én pasim is hasonlót mondott,de ő nem lájkolgat és követ idegen lányokat. Ő élőben nézegeti őket inkább. és azt mondja nekem,hogy joga van nézegeti őket és elmondani,hogy szépek azok a csajok és ábrándozhat róluk,gondolhat rájuk és nem idegesíti ha én is ezt teszem más pasikkal. Annyira bántott ez a dolog amúgy,hogy emlékszem sírógörcsöt kaptam.Kérdeztem tőle,hogy mi nem tetszik bennem vagy miért nem vagyok elég jó??? mert amúgy nagyon igényes vagyok magamra tényleg amit tehetek megteszem,magas,vékony,sportos,nőies csaj vagyok ő maga is szépnek tart . mégis azt mondja hogy megnézegeti a nőket és szépnek tartja őket,kiveri rájuk,gondol rájuk stb stb......
Azért is fájt ez mert exem meg soha rá nem nézett egy nőre sem,sőt modnta ő gondolni sem tud másokra. Erre a mostani barátom akit imádok az meg másokat bámul???
Bennem tudod mit okozott az egész?? 1, még durvábban adok magamra 2, tanulni fogok karantén után valami szexis táncot,sportot pl rúdtánc,akrobatika stb 3,élek minden lehetőséggel mellette is és nem fogok az ő szavaival élve naív kislányként élni.
Neked is ezeket tudom tanácsolni mert ez nem a tisztelet jele, nem tisztel egyáltalán és úgy érzi bármit megtehet.
Ha csak nézni akarja, minek küldd nekik jelzést?
Ha nézné nem zavarna, ha jelzést küldene nekik, mert akarja, hogy a lányok tudják, neki bejönnek, akkor zavarna.
Mellesleg aki másra is vágyik, az akkor is vágyik, ha nem kanos. mikor éreztem, hogy az exem másokat tart érdekesnek, rákapcsoltam, engem folyton lerázott, pedig álomalakom volt, mások társaságát, testének látványát meg kereste. Szerencse, hogy nem maradt mellettem, fene se akar látszatkapcsolatban élni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!