Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat, hogy ne csak szemét kajákat egyen?
Nálam ez szakítóok lenne. Bocsi, hogy ezt mondom, de én nem szivesen maradnék olyannal aki a saját sírját ássa. Nem kell ultratudatosnak lenni, de ez már sok.
Beszéld meg vele, hogy ez nem mehet így tovább, mert megvan rá az esély, hogy hamarabb elpatkol, már bocs hogy így fogalmazok, de ez nonszensz, hogy ennyire szarik az egészségére. Aztán ha nem érti meg, akkor lépnék. Valószínű amúgy, hogy nem fog megváltozni, de van esély hogy belássa rossz ez az életvitel. De az is benne van, hogy úgy fogja fel az egész szituációt, hogy te meg akarod változtatni. Mert hiába az ő érdekeit nézed, ha ő így jól érzi magát, neki csak nyűg lenne a változtatás és csak azt látná hogy erőlteted neki
Add neki ugy elo a dolgot, hogy kihivod, kibirja-e egy honapig normalis kajakon, es ha igen, akkor kap valami jutalmat. (Nem kell oriasi dolognak lennie, talalj ki valamit ami motivalna.) Utana visszaterhet a szemet kajakra, ha nagyon akar, de elkepzelheto, hogy rajon ezalatt az ido alatt, hogy azert jo dolog normalis kajakat is enni, pl ha elkezdi magat energikusabbnak erezni, stb...
Ha erre se hajlando, vagy utana is inkabb mekin el, akkor jobb otletem nincsen, vagy elfogadod igy, vagy ha nagyon zavar, akkor keresel mast helyette.
Illetve nem tudom, miket szoktal egyebkent fozni, de lehet konkretan azokat a kajakat nem szereti, mert mondjuk gyerekkoraban is azzal akartak tomni a szulei es utalta, kiprobalhatsz par nem hagyomanyos receptet, hatha valami megtetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!