Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a páromat, hogy ne csak szemét kajákat egyen?
én is hasonló voltam mondjuk a mekis kaját sose szerettem. de húst ettem hússal, meg sültkrumplit, pizzát, tésztát.
a barátnőm sokáig nyaggatott, aztán egyszercsak arra mentem haza h kidobott mindent ami nem egészséges. persze dühös voltam meg minden, aztán amikor megcsinálta újra meg újra.. végül engedtem neki. ma már szinte mindig zöldséget eszem hússal meg egészséges kajákat. alig eszem édességet meg vackokat. sokkal jobban érzem magam így. szóval sztem kicsit legyél erőszakosabb, most lehet h utálni fog, de később hálás lesz...
amit mondjuk nem értek. egyrészt a hamburgerben is van zöldség. meg ehet egészségesen is csinálni. sőt amúgy a pizzát is. a másik meg h te főzöl és nem eszi meg, de akkor mit eszik? minden este lemegy a mekibe? harmadik meg h ha tényleg folyton mekis kaján él, és nem hízott el, akkor valszeg szupergyors anyagcseréje van, vagy rengeteget mozog, vagy cigizik, vagy drogozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!