Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki motiválni, felnyitni a szemét hogy kitartás nélkül semmire se jut?
Sehogy. Vannak ilyen akarat gyenge emberek. Ez nem fog változni.
Mindig lesznek olyan körülmények amik miatt nem megy...
Én ilyen emberrel sem közös jövőt sem házat, sem gyereket nem terveznék.
Kedves kérdező, szerintem nálatok vannak ennél jóval nagyobb problémák is, sokkal nagyobb, és megmondom neked, hogy szuerintem nem sok időtök van együtt, ugyanis egy férfi is tud bánathájat magára pakolni ha lelkileg nincs rendben és vágyik más nő után, de tudja, hogy lehetetlen küldetéssel ér fel.
És ez akkor is feljön mindenkire, ha nem eszik.
Tetszik tudni. Egy kapcsolat 2 emberes, és egy kapcsolat célja, hogy a felek egymást felhúzzák, boldoggá tegyék, és a másik viruljon mellettük, mert boldog.
Na most döntsd el nálatok mennyire van boldogság, ha még ennyit sem veszel észre a társadnál, mint amennyi egy abszolút kívülálló számára is nyilvánvaló-csak nálad aki vele élsz:nem.
5 éve támogatom mindenben, cserébe semmit nem kértem csak hogy figyeljem magára, nem teszi. Sok próbálkozása volt már minden téren, ez a 150 ezres csak a legutóbbi ami nálam már kiverte a biztosítékot. Nem boldog? én sem igazán mert folyton csalódást okoz ilyenekkel. Én próbáltam őt támogatni és felhúzni ahogy írtátok de mindig pofára ejt. A saját magának tett ígéreteit sem képes betartani, így hogyan nézzek fel rá? ha a párodban csak a kudarcokat látod és az önsajnálatot akkor hogyan rajongj érte?
Boldogtalan mellettem? és hogyan tehetném boldoggá? ha ráhagyok mindent és én is szarok bele mindenbe? tudom hogy merőben más a látáspontunk, én sokkal reálisabban látok mindent, ő meg álmodozó. de könyörgöm, én 34 vagyok, ő 32. ideje felnőni nem? vagy törődjek bele hogy ilyen életet fogunk élni ha vele maradok? ez kinek elfogadható?
6+7
Sajnálom kérdező, de szerintem mind ketten igen boldogtalanok vagytok. Nem egymáshoz illőek. Üres, hideg a kapcsolatotok és te is tele vagy sérelemmel, meg nem értéssel, és magánnyal-ami ordít az írásodból.
Nem tiszteled, nem szereted, nem érzed magad anyagi biztonságban, testileg em kívánod, nem vagy boldog mellette.
Őszintén: miért vagy vele? Nem kötelező.
Nekem az az érzésem, hogy te csak panaszkodni szeretsz, és élvezed, hogy mindenkinek szidhatod azt, aki elvileg a párod.
De csak lejáratod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!