Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehet valaki motiválni,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet valaki motiválni, felnyitni a szemét hogy kitartás nélkül semmire se jut?

Figyelt kérdés
Párommal régóta együtt vagyunk, tevezünk közös lakást, házat. A félre tett pénzét felélte, nem figyelt. hiába tépem a számat már 2 éve hogy gondoljon a jövőnkre is. Van 1 komolyabb betegsége is, belefogott egy gyógyszeres kezelésbe ami mellett diétát kellene tartani, rendszeresen edzeni stb. Év elején megíérte hogy erre is figyel de félúton abbahagyta így csak kevés eredményt hozott. kidobott 150 ezer volt ez is. Mivel minden költség, kiadás közös így engem is bosszant. Évek óta szeretne picit fogyni de valahogy mindig a körülmények a hibásak, de valójában neki nincs elég akaratereje, kitartása, ez engem nagyon zavar.

2020. aug. 12. 10:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
68%

Sehogy. Vannak ilyen akarat gyenge emberek. Ez nem fog változni.

Mindig lesznek olyan körülmények amik miatt nem megy...

Én ilyen emberrel sem közös jövőt sem házat, sem gyereket nem terveznék.

2020. aug. 12. 10:37
 2/15 anonim ***** válasza:
83%

Kedves kérdező, szerintem nálatok vannak ennél jóval nagyobb problémák is, sokkal nagyobb, és megmondom neked, hogy szuerintem nem sok időtök van együtt, ugyanis egy férfi is tud bánathájat magára pakolni ha lelkileg nincs rendben és vágyik más nő után, de tudja, hogy lehetetlen küldetéssel ér fel.

És ez akkor is feljön mindenkire, ha nem eszik.

Tetszik tudni. Egy kapcsolat 2 emberes, és egy kapcsolat célja, hogy a felek egymást felhúzzák, boldoggá tegyék, és a másik viruljon mellettük, mert boldog.

Na most döntsd el nálatok mennyire van boldogság, ha még ennyit sem veszel észre a társadnál, mint amennyi egy abszolút kívülálló számára is nyilvánvaló-csak nálad aki vele élsz:nem.

2020. aug. 12. 10:40
 3/15 anonim ***** válasza:
88%
2+ Te egyet veszel észre kedves kérdező: a 150 ezer Ft-ot, de azt nem, hogy egy ember boldogtalan melletted.
2020. aug. 12. 10:41
 4/15 anonim ***** válasza:
67%
Bánatháj esetében a test védekezik-és a kiinduló pontja: a lélek.
2020. aug. 12. 10:44
 5/15 anonim ***** válasza:
52%
És mivel 150 ezer Ft-ot írtál, ebből egyenesen következik az, hogy nem azért hízott meg, mert nem telik normális élelemre, és szénhidráttal/kenyérrel/és egyéb olcsó szeméttel pótólja a kieső kaját, hanem az van amit én írtam.
2020. aug. 12. 10:46
 6/15 A kérdező kommentje:

5 éve támogatom mindenben, cserébe semmit nem kértem csak hogy figyeljem magára, nem teszi. Sok próbálkozása volt már minden téren, ez a 150 ezres csak a legutóbbi ami nálam már kiverte a biztosítékot. Nem boldog? én sem igazán mert folyton csalódást okoz ilyenekkel. Én próbáltam őt támogatni és felhúzni ahogy írtátok de mindig pofára ejt. A saját magának tett ígéreteit sem képes betartani, így hogyan nézzek fel rá? ha a párodban csak a kudarcokat látod és az önsajnálatot akkor hogyan rajongj érte?

Boldogtalan mellettem? és hogyan tehetném boldoggá? ha ráhagyok mindent és én is szarok bele mindenbe? tudom hogy merőben más a látáspontunk, én sokkal reálisabban látok mindent, ő meg álmodozó. de könyörgöm, én 34 vagyok, ő 32. ideje felnőni nem? vagy törődjek bele hogy ilyen életet fogunk élni ha vele maradok? ez kinek elfogadható?

2020. aug. 12. 10:48
 7/15 A kérdező kommentje:
5-ös, nem a meghízás a lényeg, miót ismertem van rajtam kb 10kg felesleg, de már évek óta szeretné leadni csak mindig mindent félbe hagy, én támogatom mert én magam is figyelek az étrendemre, és rendszeresen edzek, de nála 1 hónap után elfogy a kitartás, nincs kedve hozzá, megunja. neki monoton stb. kb 5x fogott már bele ebbe az egészbe, csak idén még egy rakás pénzt is áldoztunk rá. A megtakarítás ugyanez, sosincs egyenesben, mindig én segítem ki, plsz még a korábbi félretett pénzét is apránként felélte. mindenért én vagyok a hibás?
2020. aug. 12. 10:51
 8/15 anonim ***** válasza:
53%

6+7

Sajnálom kérdező, de szerintem mind ketten igen boldogtalanok vagytok. Nem egymáshoz illőek. Üres, hideg a kapcsolatotok és te is tele vagy sérelemmel, meg nem értéssel, és magánnyal-ami ordít az írásodból.

2020. aug. 12. 10:55
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tiszteled, nem szereted, nem érzed magad anyagi biztonságban, testileg em kívánod, nem vagy boldog mellette.

Őszintén: miért vagy vele? Nem kötelező.

Nekem az az érzésem, hogy te csak panaszkodni szeretsz, és élvezed, hogy mindenkinek szidhatod azt, aki elvileg a párod.

De csak lejáratod magad.

2020. aug. 12. 10:57
 10/15 A kérdező kommentje:
ez így van. televagyok mindezekkel. úgy érzem hogy elárul folyton, nem becsüli meg mindazt a sok áldozatot amit érte hoztam, a rengeteg vitát ami érte vívunk. Talán csak a korábbi boldog évekbe és az együtt töltött évekbe kapaszkodom. Tudjunk hogy boldogtalanok vagyunk, az okával is tisztában vagyunk, ő megígéri hogy változni fog de mégsem történik semmi. Belefásultam. Vagy túl sokat vároK? mindent a saját képemre akarok formálni? Nem hiszem, szerintem normális dolgokat várok el, hogy legyen partner egy felnőtt életben.
2020. aug. 12. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!