Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet valaki motiválni, felnyitni a szemét hogy kitartás nélkül semmire se jut?
9es, nem szeretek panaszkodni, sem szidni (szerintem nem is tettem ilyet)csak a történteket írtam le, és a sérelmeket ami bánt.
hogy miért vagyok vele? mert kötődöm hozzá, 13 éve vagyunk együtt. Te ki tudnál lépni könnyedén egy ilyen kapcsolatból?
Hiába akarod megváltoztatni, nem fog menni. Ő azon a szinten van, hogy jó úgy neki minden, ahogy van. Attól lenne boldog, ha békén hagynád és nem csesztetnéd folyton a saját vágyaiddal, amiket nem ő akar, hanem te.
Tudomásul kell venned, hogy ő nem te, talán majd egyszer eljut oda, hogy akar és tesz is érte, de az nem most van. És minél jobban akarod, annál jobban elfordul tőled és már semmit nem szeretne, csak egyedül lenni.
Eltérnek a vágyaitok, nem illetek össze. Amit te akarsz, ő nem, amit ő akar, azt pedig téged idegesít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!