Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ilyenek a férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek a férfiak? Normális, hogy ezt nem nézem el neki?

Figyelt kérdés

Tegnap egy buliban valamelyik pali megkérdezte a többi asztalnál ülő hímnemű (akik szintén párkapcsolatban vannak), hogy szoktak-e más nőkre gondolni. Mindenki egyhangúan azt mondta, hogy IGEN, még az én pasim is, mert azt hitte nem hallom amit mond. Számon kértem, hogy ez mégis mit jelentsen, mire el kezdett mentegetőzni, hogy nem szex közben gondol másokra, meg nem amikor vele vagyok, hanem pl amikor egyedül sétál az utcán és meglát egy jó nőt, akkor elképzeli milyen lehet meztelenül. Nagyon nagyot csalódtam benne, ezt el is mondtam neki, valamint azt is, hogy át kell gondoljam hogyan tovább. Nem hiszem, hogy egy ilyet meg tudnék bocsátani és folytatni vele bármit is. Erre el kezdte mondani, hogy “de minden férfi ilyen”, és hogy halhattam, hogy az asztalnál is mindenki igennel válaszolt. Ez engem a legkevésbé sem érdekel, ugyanis aki másokon gondolkodik meztelenül, amikor barátnője van, az annyit is ér. A szememben semennyit.

Ki hogy reagálna erre?

2020. aug. 22. 15:22
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim ***** válasza:
28%

Kérdező, mindegyik ilyen, és nem éri meg. A férfiak ilyen állatként vannak összerakva.

Ez olyan, mintha bemennél egy étterembe, ahol csak olyan ételeket szolgálnak fel, amit nem szeretsz, ráadásul lejárt összetevőkből.

Annyit nem érnek, hogy megalázzanak, mert csak a pina, pina, pina van az agyukban.

2020. aug. 24. 17:59
 52/60 A kérdező kommentje:

#49 légyszi máshol éld ki a komplexusaidat, ne ide járj vissza írogatni. Szememben meg te vagy az elmebeteg, aki itt éli ki magát. pont annyit ér számomra a véleményed, mint számodra az enyém, úgyhogy fölösleges ide visszajárnod veszekedni. Na helo. :D

#51 sajnos nekem is így tűnik.:/

2020. aug. 24. 19:17
 53/60 A kérdező kommentje:
Normalis válaszokat köszönöm, mint mindig.
2020. aug. 24. 19:22
 54/60 anonim ***** válasza:
81%
Keress egy aszecuális vagy mélyen vallásos férfit. Csak ne muszlimot, mert ők egyszerre gondolhatnak ám több nőre is!
2020. aug. 24. 20:39
 55/60 anonim ***** válasza:
20%

Szerintem maradj örökre egyedül, ha egy ilyen elmebeteggel értesz egyet, mint az 51-es. Ez egyben a szinted is jelenti.

Egyedül: szó szerint egyedül, soha egyetlen, ölelés, csók, szex sem egyetlen hímneművel sem.

2020. aug. 24. 21:03
 56/60 anonim ***** válasza:
60%
Kérdező akkor ha minden férfi ilyen gonosz, akkor csak gonosz pasid lehet nem? Akkor a jelenlegivel sincsen baj! :D
2020. aug. 24. 21:20
 57/60 anonim ***** válasza:
75%
Én megengedtem,hogy nézze... Majd a következő bulin már smúzolni kezdett kiscsajokkal.. Ez megmutatta ki ő!
2020. aug. 25. 18:30
 58/60 anonim ***** válasza:
Utzolsó a kérdező palija csak nézte eddig.
2020. aug. 25. 21:29
 59/60 anonim ***** válasza:
0%

Én vagyok a 44.es

Számomra borzasztó abszurd, hogy már néhány nő a férfi gondolatát is elakarja dönteni.

Minden szép nőnél van szebb nő, ha szép vagy, ha csúnya egy férfi néha fog más nőre gondolni.

Én is szoktam néha más pasira gondolni, nyilván nem szexre, de pl néha eszembe jut hogy jó lenne, imponáló lenne ha a buszmegállóból annak az eszméletlen helyes gyereknek én is tetszenék, de ennyi, ha előben ez megtörténne örülnék mert imponálna, de elutasítanám. Volt mar ilyen velem egyébként is, és ezen jó nagyokat nevettünk a férjemmel. Ha kapcsolatban vagy valakivel, annak kell annyira különleges kapocsnak lennie, hogy bármit megtudjatok beszélni, és engem inkább az zavarna hogy nem mondja el, ha más nőkre gondol mint az, hogy gondol. Nekem egyszer mondott hasonlót a férjem, hogy találkozott egy elképesztően irreálisan szép nővel, aki legalább annyira buta is volt és hiába szexelne vele szívesen ha kapcsolatban lennének, nagyon hiányolná a közös elmélkedéseket ezert szakítana vele. Ha ilyesmit mondana neked a párod, hogy reagálnál? Én örültem, hogy vagyunk ennyire nyíltak egymással.

2020. aug. 26. 18:01
 60/60 anonim ***** válasza:
19%

Újra a 44.es vagyok..

Ja és a múltkor prostik leszólították a férjem ejjel a varosban, hazaérve gizdáskodott hogy mennykre kelendő.. Így páváskodott hozzá, rohadt vicces volt és örültem neki hogy ha még prosti is, legalább az én paromnak ez jól esett.

2020. aug. 26. 18:03
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!