Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ilyenek a férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek a férfiak? Normális, hogy ezt nem nézem el neki?

Figyelt kérdés

Tegnap egy buliban valamelyik pali megkérdezte a többi asztalnál ülő hímnemű (akik szintén párkapcsolatban vannak), hogy szoktak-e más nőkre gondolni. Mindenki egyhangúan azt mondta, hogy IGEN, még az én pasim is, mert azt hitte nem hallom amit mond. Számon kértem, hogy ez mégis mit jelentsen, mire el kezdett mentegetőzni, hogy nem szex közben gondol másokra, meg nem amikor vele vagyok, hanem pl amikor egyedül sétál az utcán és meglát egy jó nőt, akkor elképzeli milyen lehet meztelenül. Nagyon nagyot csalódtam benne, ezt el is mondtam neki, valamint azt is, hogy át kell gondoljam hogyan tovább. Nem hiszem, hogy egy ilyet meg tudnék bocsátani és folytatni vele bármit is. Erre el kezdte mondani, hogy “de minden férfi ilyen”, és hogy halhattam, hogy az asztalnál is mindenki igennel válaszolt. Ez engem a legkevésbé sem érdekel, ugyanis aki másokon gondolkodik meztelenül, amikor barátnője van, az annyit is ér. A szememben semennyit.

Ki hogy reagálna erre?

2020. aug. 22. 15:22
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:
59%

Meg nem kéne előtte és más pasik előtt elmondani

Ez a probléma.

Ez nem tartozik senkire se

2020. aug. 22. 18:11
 32/60 anonim ***** válasza:
41%

Én hallottam egy igehirdetést, ahol a férfiak és nők közti különbségeket taglalták és bizony szóba került, hogy a férfiak ilyenek, vizuálisak és több nőt is vonzónak tartanak egyszerre és hogy fantáziában vagy tettekben meddig mennek el, az már csak az erkölcsi gátjaikon múlik. Ez ellen lehet lázadozni, de ez van.

A nők meg abban nagyon gázak, hogy az érzelmeik sokkal jobban csőbe tudják húzni őket, mint a férfiakat.

2020. aug. 22. 18:18
 33/60 anonim ***** válasza:
37%

Hát nem tudom mit tegyél ,nekem se esne jól az biztos .

Ez még mindig jobb mikor azt hiszed h komoly párkapcsolatban vagy és benyögi a nagy szerelmed ,h jöhetne egy harmadik és mindegy h FFI v nő 😏

2020. aug. 22. 18:32
 34/60 anonim ***** válasza:
84%
Kérdező, Ahogy előttem is írták te nem vagy tisztában a férfiak működésével. Megfognak nézni más lányokat és ábrándozni is fognak róluk. Kezdetben valszeg nem, de ha elmúlik a rózsaszín köd ez igen is be fog következni. Maximum az elkövetkezendő barátaid nem lesznek olyan hülyék, hogy elszólják magukat előtted.
2020. aug. 22. 19:57
 35/60 anonim ***** válasza:
79%
34-essel egyetértek. Amíg szerelmes a férfi, addig valóban csak az az egy nő érdekli, de ez nem túl hosszú időszak, amikor elmúlik a szerelem lángolós része, vonzódni fognak más nőkhöz is.
2020. aug. 22. 20:13
 36/60 anonim ***** válasza:
88%
Kérdező, 23 éves férfi vagyok, szerintem is kiábrándítóan hangzik, viszont nem hinném, hogy találsz majd magadnak valaha olyan pasit, aki ha meglátna az utcán egy bomba nőt, ne gondolna bele.
2020. aug. 22. 22:32
 37/60 anonim ***** válasza:
60%
Én ugyan nő vagyok, de őszintén nem értem, hogy ezen hogyan voltál képes megsértődni. Nálad sokkal nagyobb baj van a toronyban, mint a barátodnál.
2020. aug. 23. 10:36
 38/60 A kérdező kommentje:
#37 persze persze, rád hagyom. Egyes nők semmibe veszik magukat, nincs önérzetük, a pasik lábtörlői. Te is ez a típus lehetsz.
2020. aug. 23. 12:53
 39/60 anonim ***** válasza:
47%
A női öntudat, eheheheheeeehhh
2020. aug. 23. 13:11
 40/60 anonim ***** válasza:
58%
38, szerintem inkább fogadd el, ez biológia. Verheted itt magad a földhöz, de ezzel annyit érsz el, hogy én és még sok rajtam kívüli kommentelő jót nevet rajtad pár napig, te pedig csak rosszul fogod magad érezni. Engedd ezt el, látszik, keveset éltél még :)
2020. aug. 23. 13:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!