Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg ilyenek a férfiak?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyenek a férfiak? Normális, hogy ezt nem nézem el neki?

Figyelt kérdés

Tegnap egy buliban valamelyik pali megkérdezte a többi asztalnál ülő hímnemű (akik szintén párkapcsolatban vannak), hogy szoktak-e más nőkre gondolni. Mindenki egyhangúan azt mondta, hogy IGEN, még az én pasim is, mert azt hitte nem hallom amit mond. Számon kértem, hogy ez mégis mit jelentsen, mire el kezdett mentegetőzni, hogy nem szex közben gondol másokra, meg nem amikor vele vagyok, hanem pl amikor egyedül sétál az utcán és meglát egy jó nőt, akkor elképzeli milyen lehet meztelenül. Nagyon nagyot csalódtam benne, ezt el is mondtam neki, valamint azt is, hogy át kell gondoljam hogyan tovább. Nem hiszem, hogy egy ilyet meg tudnék bocsátani és folytatni vele bármit is. Erre el kezdte mondani, hogy “de minden férfi ilyen”, és hogy halhattam, hogy az asztalnál is mindenki igennel válaszolt. Ez engem a legkevésbé sem érdekel, ugyanis aki másokon gondolkodik meztelenül, amikor barátnője van, az annyit is ér. A szememben semennyit.

Ki hogy reagálna erre?

2020. aug. 22. 15:22
1 2 3 4 5 6
 11/60 anonim ***** válasza:
58%
Teljesen normális, mindenki ilyen. A férfiak amúgy is vizuálisabb típusúak. Ebben semmi rossz nincs, ez csak nettó hiszti a részedről, illetve álszentség is. Mindenki gondol időnként másra, elképzeli mással a szexet, hosszú kapcsolat alatt szerelmes is lehet másba és ez teljesen normális. Nem fogsz olyat találni, aki soha, egy percre sem gondol rajtad kívül senkire. Max olyat, aki ezt hazudja neked. Melyik a jobb?
2020. aug. 22. 15:51
 12/60 anonim ***** válasza:
28%
Neked nem való FÉRFI.
2020. aug. 22. 15:54
 13/60 A kérdező kommentje:
Na megjöttek a nagy “férfiak”, akik a párjuk mellett másokon ábrándoznak. #11 ne te mondd már meg, hogy én kire gondolok és kire nem, gondolatolvasó vagy talán? Tudom fáj elfogadni, hogy más nem ilyen jellemtelen mint a hozzád hasonlók, de attól még van ilyen.
2020. aug. 22. 16:00
 14/60 A kérdező kommentje:
Többieknek köszönöm a válaszokat.
2020. aug. 22. 16:00
 15/60 anonim ***** válasza:
70%
Nőként én ezért válogatok. Nekem az már nem kapcsolat, ahol mással eszembe jut a szex.
2020. aug. 22. 16:01
 16/60 anonim ***** válasza:
76%

Nemtudom.. én nem szoktam ábrándozni másik nőkről, hogy de telibeverném stb, ha minden rendben van a kapcsolatommal és szeretem.

De szerintem nem olyan nagy dolog, amíg csak elméletben történik.

31/f

2020. aug. 22. 16:03
 17/60 anonim ***** válasza:
62%
Kérdező, kérdezz meg bármilyen 80+ éves embert, aki legalább 50 évet lehúzott egy házasságban, hogy hányszor ábrándozott másról, vagy lett szerelmes másba. Szép elképzelés amit mondasz, csak nem életszerű. És szívesen fogadnék is veled, hogy vajon fogsz-e másról ábrándozni akár egyszer is a következő 30-50 évben. :) 11-es voltam és nő vagyok.
2020. aug. 22. 16:13
 18/60 anonim ***** válasza:
48%
Nagyon naiv vagy kérdező. Ezek után szerintem simán fogsz olyat férfit találni, aki azt mondja, soha nem gondol és nem is fog másra gondolni, amíg csak veled él. Itt meg az lesz a gond, hogy notórius hazudozó.
2020. aug. 22. 16:17
 19/60 A kérdező kommentje:
23 éves vagyok, és velem olyan sose fordult elő, hogy párkapcsolataim alatt másról ábrándoztam, de biztos velem van a baj. Kérlek magyarázzátok már be nekem. Elképzelni se szoktam férfiakat meztelenül, főleg nem idegeneket az utcáról.
2020. aug. 22. 16:25
 20/60 anonim ***** válasza:
84%
Basszus, neked fogalmad sincs, hogy működik a ferfi szexualitás. Majd rájössz, mint a 42 éves női kommentelő.
2020. aug. 22. 16:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!