Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyenek a férfiak? Normális, hogy ezt nem nézem el neki?
Tegnap egy buliban valamelyik pali megkérdezte a többi asztalnál ülő hímnemű (akik szintén párkapcsolatban vannak), hogy szoktak-e más nőkre gondolni. Mindenki egyhangúan azt mondta, hogy IGEN, még az én pasim is, mert azt hitte nem hallom amit mond. Számon kértem, hogy ez mégis mit jelentsen, mire el kezdett mentegetőzni, hogy nem szex közben gondol másokra, meg nem amikor vele vagyok, hanem pl amikor egyedül sétál az utcán és meglát egy jó nőt, akkor elképzeli milyen lehet meztelenül. Nagyon nagyot csalódtam benne, ezt el is mondtam neki, valamint azt is, hogy át kell gondoljam hogyan tovább. Nem hiszem, hogy egy ilyet meg tudnék bocsátani és folytatni vele bármit is. Erre el kezdte mondani, hogy “de minden férfi ilyen”, és hogy halhattam, hogy az asztalnál is mindenki igennel válaszolt. Ez engem a legkevésbé sem érdekel, ugyanis aki másokon gondolkodik meztelenül, amikor barátnője van, az annyit is ér. A szememben semennyit.
Ki hogy reagálna erre?
Tudom, nagyon kiábrándító, de a férfiak így vannak összerakva. Hidd el, nem fogsz találni olyan férfit, aki csak benned látná meg a nőt, olyat viszont találhatsz, aki hűséges marad hozzád.
42 N
Férfi
Nem ettől FFI valaki h mindenkit megcsinálna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!