Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz normális párkapcsolatom, ha csak a tinilányokat tartom vonzónak?
Az érettebb nőket valamiért már nem kívánom és nem is tartom vonzónak őket.Lehet azért mert már túl sok mindent megértek, a bőrük is csúnyább, ráncosabbak, az arcvonásaik élesebbek, a hajuk kifakult, akiknek meg már gyereke van, arra meg nem is bírok nőként tekinteni.
Csak a hamvas ártatlan tinilányokat tartom vonzónak a feszes bőrükkel, a hegyke mellükkel, meg a babaarcukkal.
De ha megidősödnek (pl. már 20 fölé mennek), már ők sem tetszenek, akik korábban igen, fiatalon.
Így soha nem lesz normális párkapcsolatom?
40/F
Nem gyanús,hogy negyvenéves korodig nem volt normális kapcsolatod?
Ezt még itt is meg kell kérdezni?
Hát bmeg,nem vagy egy kapkodós,meggondolatlan fajta,az biztos.
Biztosra mész,mi?
:D
61#
Majdnem bepisiltem, akkorat nevettem! Ez mar egyebkent biztos a korral jar! :D
60. "te kérdezted, hogy SOHA nem lesz? Ezek szerint nem jött össze eddig egy normális parkapcsolat sem."
Te lenni szellemi analfabéta? Értő olvasás megy?
Amúgy meg nem erre reagáltam, hanem hogy tinilánnyal se jött össze soha, szerinted!
A normális párkapcsolatot úgy értettem, hogy amire ti gondoljátok, hogy normális (valami 35 éves nyanyával).
A tinilányokkal jól elvagyok (amíg át nem lépik a 20-at).
"valami 35 éves nyanyával"
AKkor te mi vagy? Egy aggastyán bácsika.
AMúgy meg igyekezz, mert 35 évest se sokáig fogsz találni. Jó lesz az 40+-nak is.
Mellesleg nem vagyok gondolatolvasó. Honnan tudjam, mit jelent neked a normális? Ha 40 éves korodig nem volt, akkor mitől lenne azután?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!