Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Soha nem lesz normális párkapcsolatom, ha csak a
tinilányokat tartom vonzónak?
Figyelt kérdés
Az érettebb nőket valamiért már nem kívánom és nem is tartom vonzónak őket.Lehet azért mert már túl sok mindent megértek, a bőrük is csúnyább, ráncosabbak, az arcvonásaik élesebbek, a hajuk kifakult, akiknek meg már gyereke van, arra meg nem is bírok nőként tekinteni.
Csak a hamvas ártatlan tinilányokat tartom vonzónak a feszes bőrükkel, a hegyke mellükkel, meg a babaarcukkal.
De ha megidősödnek (pl. már 20 fölé mennek), már ők sem tetszenek, akik korábban igen, fiatalon.
"Ja, csak éppen nem sikerül a kérdezőnek. Vajon miért?"
Ki mondta, hogy nem sikerül, te fogyatékos? Annyit írtam, hogy őket tartom vonzónak.
2020. aug. 21. 16:41
52/78 anonim válasza:
Én 18 éves lány vagyok, de nem tudnék 40 évesbe szerelmes lenni, se 30-asba, se olyanba, aki közelít a 30-hoz. 17-24 életév közti fiúkat keresek.
2020. aug. 21. 16:44
53/78 A kérdező kommentje:
Amúgy meg Delhusa Gjoni 61 éves volt amikor megismerte az akkor 17 éves barátnőjét. És azóta is együtt vannak, vagy 6 éve. Szóval tehettek egy szívességet, irigy kutyák... :D
2020. aug. 21. 16:44
54/78 anonim válasza:
Ez egy troll, aki csak provokálja a népet, ugyan már. "kitol egy embert magából..." Már rég agyonverte volna valami ismerőse az ilyesmi megnyilvánulásukért, ha igaz lenne.
2020. aug. 21. 16:46
55/78 anonim válasza:
De akkor a barátnő 23, vagyis szerinted már nem vonzó. Miért példálózol az ő 6 eves kapcsolatukkal? Neked nem kéne.
2020. aug. 21. 16:46
56/78 anonim válasza:
Én 18 éves lány vagyok, de nem tudnék 40 évesbe szerelmes lenni, se 30-asba,
Majd leszel te is 35+-osba szerelmes, ha 4-5 huszonéves kan átver, kihasznál, megcsal. Majd várd ki.
2020. aug. 21. 16:47
57/78 anonim válasza:
Delhusa Gjoni! Ne röhögtess már! Megvan a színvonal, mostmár mindent értek!
2020. aug. 21. 16:48
58/78 anonim válasza:
#56 Remélem normális pasijaim lesznek. Nem a kortól függ, hogy átver-e, megcsal-e, hanem személyiség, neveltetés kérdése. Vannak a környezetemben normális kapcsolatok, amik nem párhónaposak (sokaknak 1 éves kapcsolat se lesz), és nem csalják meg egymást. Majd akarok 35+-os pasit, ha 30+ leszek. Remélem addigra ferjem lesz, nem pasizok, mondjuk.
2020. aug. 21. 16:51
59/78 anonim válasza:
És van annyi pénzed mint neki? :D
2020. aug. 21. 19:05
60/78 anonim válasza:
51: te kérdezted, hogy SOHA nem lesz? Ezek szerint nem jött össze eddig egy normális parkapcsolat sem.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!