Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kapcsolat lehet még jó valaha?
35 éves férfi vagyok, jó egzisztenciával, saját nagy lakással (mindent saját erőmből értem el a nulláról indulva). Kedvelnek a nők, nem okoz gondot a csajozás. Egy bibi van velem: elváltam (nincs gyerekem), ami anyagilag lenullázott, a COVID miatt ráadásul a teljes iparág összeomlott, amiben dolgoztam, kilátástalan anyagi helyzetbe kerültem.
A szintén 35 éves barátnőmmel, - aki szintén elvált és gyermektelen - 1 éve jöttem össze, gyönyörűséges, kedves, csak hát egy határozott nagyszájú kis aranyásó dög. Mindig is degradált mindenért kb. fél óránként: "Húzd ki magad jobban! Feláll egy hajtincsed, hogy nézel már ki? Nem igaz hogy előbb magadnak töltöttél vizet, hát milyen férfi vagy te?"
De mostanra nagyon rákezdett: "Nem igaz, hogy egy béna horvátországi útra nem tudtál összegyűjteni pénzt, milyen kilátástalan már az életed? Nem érdekel mit dolgozol, váltsál szakmát, ügyeskedj, te vagy férfi, oldd meg!"
Mondanom sem kell, a leányzó popikája alá raktak a szülei lakást, autót, mindent. Minimálbért keres, de sose kellett gyűjtenie semmire. És nem is egy kitartó nő, de igényei azok vannak. Egyetlen dologban kitartó: a sportban. Heti 5 edzést tart, tökéletes a teste és emiatt van odáig meg vissza magától. Jah, meg napi 3 órát illeg-billeg a tükör előtt, sminkel, meg ilyenek.
Szerintetek lehet ebből még normális kapcsolat? Külső véleményekre lennék kíváncsi, hogy más hogy látja az ilyen "kapcsolatot".
Köszönöm a válaszokat!
Igazából már amikor összejöttünk, kezdődtek az anyagi problémáim, a koronavírus viszont Teljesen padlóra küldött anyagilag. Tulajdonképpen csórón ismert meg engem. Borzasztóan sürgeti a gyerekvállalást, meg egy újabb házasságot, ami iszonyatos lelki terhet tesz rám. :( Perpill egyik napról a másikra élek, próbálok tartalékolni a korona 2. Hullámára. Szóval egy esküvő elég távol áll tőlem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!