Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor kitör a veszekedés köztetek, hogyan rendeződik a dolog?
Figyelt kérdés
2020. aug. 15. 13:50
1/7 anonim válasza:
Én vérig sértődöm, és egy szót nem szólók, ő meg jön utánam, és addig poénkodik míg el nem nevetem magam:D Aztán szent a béke:D
2/7 anonim válasza:
Az is számít, hogy mennyire sérted végig a másikat. Van az a veszkedés ahonnan már nincs visszaút, mert mindent rázúdítasz a másikra. Szóval a legfontosabb: ne akard a veszekedést " megnyerni", és ne dobálj a másikra mindent.
3/7 A kérdező kommentje:
Mi mindent?
2020. aug. 15. 15:18
4/7 anonim válasza:
Hát olyan dolgokat ne vágj hozzá, ami visszafordíthatatlan durva mondatok. Maradj azoknál az érveknél, amik megbocsáthatóak a veszekedés csillapodásával. Ha lenyugszik az ember, sok mindent árnyaltabban lát.
5/7 A kérdező kommentje:
De ezt ki tudja hirtelen az indulatok hevében. Pont attól veszekedés, hogy elszabadulnak az indulatok!
2020. aug. 15. 17:42
6/7 anonim válasza:
5 *Pont attól veszekedés, hogy elszabadulnak az indulatok!
Igen, de ha szereted a másik embert akkor képtelen vagy neki olyat mondani, mert neked fáj. Nem neki akinek mondanád, hanem neked fájna jobban. Magadnak meg nem szeretsz fájdalmat okozni.Inkább hallgatsz.
7/7 anonim válasza:
Eleinte kedvesem hisztizik, csapkod, durcizik, sajnáltatja magát, majd mikor megunom nézni a szarakodását, akkor mű könnyek közepette hazajövök tőle és már aznap este írni fog, hogy bocsánat, drágám, túlreagáltam a helyzetet, stb.-stb. és ezzel el is intéztem a dolgokat. Nem mondom, nem egyszerű nő létemre a hátamon cipelni az egész kapcsolatot. (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!