Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak zavar titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak zavar titeket az, ha a nőnek ez a dolog problémát jelent a konyhában?

Figyelt kérdés
Kicsi koromban nagymamámmal főztünk gáztűzhelyen és magamra rántottam az edényt, ami csúnyán megégetett, 25 évvel később is megvan még a helye. Emiatt kizárólag indukciós főzőlapon szeretek és merek főzni, rezsón vagy gáztűzhelyen nem.

2020. aug. 13. 18:42
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
100%
Érthető probléma, de szerintem nem jönnék össze olyan nővel, akik ennyire a múltbéli tapasztalataik és érzéseik alapján hoznak döntéseket, mert ettől jóval racionálisabb emberre vágyom.
2020. aug. 13. 19:19
 22/38 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok gazdag, nevetséges vagy, hogy egy indukciós főzőlapból erre következtetsz. Sokkal egyenletesebben lehet vele főzni és 1-10-ig jobban be tudom állítani a kívánt szintet.
2020. aug. 13. 19:21
 23/38 anonim ***** válasza:
50%

Utolsó!Azért egy kicsit erős ez a hülyézés,nem gondolod?Tekintve arra,hogy azért a magyar háztartások 80%ban gáztűzhely,gázfűtés van még mindig.Jól hangzik ez a menő modern konyha szöveg,viszont az emberek java részének vannak más prioritású igényeik,amiket fontosabbnak tart,mint egy indukciós tűzhely.

Te nem voltál ezekszerint sokat konyhában.

Ettől függetlenül nem állítom,hogy 5éves banki részletre van szükség hozzá,mert nem.Az ára sem csilliárd forint,és választék is van bőven.

Pldául vehetnének egy átlagfizetésből akár fagyikészítő hűtőszekrényt is,de gyanítom nemigen veszik tömegesen.Mégpedig azért nem,mert nincs akkora vásárlói igény rá,mert minek.Veszek fagyit,amilyet akarok,meg ahol akarok.Azonkívül,hogy jól mutat majd a haveroknak,igazából nem nélkülözhetetlen,és más,kevés fáradságot igénylő lehetőség van,hogy hozzájuss.

2020. aug. 13. 19:24
 24/38 anonim ***** válasza:
81%

22

Akkor a másik említettek közé tartozhatsz, ha nem vagy gazdag...

Ne röhögtess már, egy szabályzót 50 egységre is berajzolom, ha csak ez az indokod:DDD

A nevetséges nem én vagyok, ez kérdésedből erősen látszik...

2020. aug. 13. 19:25
 25/38 A kérdező kommentje:
Az én ismertségi körömben már csak faluban használnak gáztűzhelyet, igencsak sántít a 80%-od. Sőt, az újepítésű társasházakban nincs is már bevezetve gáz (én nem ilyenben lakok,sajnos ezt nem engedhetem meg magmanak).Nem olyan nagy az árkülönbözet, egy 4 zónás indukciós főzőlapot tudsz venni kb. 100 000Ft-tól, mellé egy légkeveréses sütőt ugyanennyiért.
2020. aug. 13. 19:29
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

örülnék, ha van valaki, akivel bírjuk egymást annyira, hogy össze akarunk költözni

leszarom, hogy min főz

2020. aug. 13. 19:32
 27/38 anonim ***** válasza:
70%

25

200e-ért veszel egy szettet..."gratulálok".

Másrészt csak egy kis történet egy barát esetéből...beszereltették a csúcs takarékosat, amit te úgy dicsérsz...asszonyka hetente sütött 1-2x ezt azt...s jött a számla...a szokás pár ezresek helyett 70.000ft lett a vége...többet nem sütögetett:DDDD

2020. aug. 13. 19:36
 28/38 anonim ***** válasza:
70%

27# 50 ezret még nyugodtan rászámolhatsz, mivel serpenyőket, lábasokat is kell hozzá venni, ugyanis hagyományos edényekkel nem működik.

Viszont ez a 200 körüli összeg egyáltalán nem sok egy sütőre és egy főzőlapra... Fél életedben ezeket fogod használni, akkor sem lenne sok, ha kétszer ennyibe kerülne.

2020. aug. 13. 19:42
 29/38 anonim ***** válasza:
85%

28

Számoljon rá a kérdező pasija 50e-t;)

Szerinted nem sok, szerintem kidobott flancos pénznyelő.

+ olyan elektromos hálózatot kell kiépítened a lakásban is, ami elbírja e kacatokat.

2020. aug. 13. 19:48
 30/38 A kérdező kommentje:
Remélem kertben van csak pottyantós budi nálatok, minek flancos benti wc-re költeni, végükis midnkét helyen el tudod végezni a dolgod. A 70 000-res számlát biztos nem a főzőlappal hozta önmagában össze. Mindennap használom és feleennyit nem fizetek havonta áramra.
2020. aug. 13. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!