Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem volt felesége rendszeresen ellátogat hozzánk,a gyerekek miatt,ami engem nagyon zavar.Hogy oldhatnám meg ezt a problémát?
Az alap, hogy sosem kúrogatjuk a másikat az előző kapcsolata, és az abból hátramaradt szokások miatt. A férjed és a férjed exneje is valószínűleg úgy érzi, hogy szét akarod bontani őket, amiből te egészen biztosan nem jöhetsz ki jól.
Úgyhogy próbálj változtatni a hozzáállásodon.
Zavar, akkor el kell válni és olyan társat kell keresni, akinek előzőleg nem volt családja/gyereke. Minden probléma megoldva.
Férjnek családja volt, gyerekei vannak, akkor őt így kell elfogadni.
Hát párommal 8 éve vagyunk együtt.Neki is felnőtt gyerekei vannak, külön élnek.A gyerekei bármikor jöhetnek, de a feleségét egyetlen egyszer láttam, akkor is csak véletlenül futottunk össze.Olyan senki eszébe se jutott, hogy bemászkáljon hozzánk, a házunkba.Vannak határok, lehet telefonon,skypen,viberen,facebookon bárhol ráírni egymásra, fel is hívják egymást ha van valami, volt már nagy családi kupaktanács, amire hívtak engem is, de kihagytam.A gyerekeikhez nekem semmi közöm, ezt rendezzék egymás között ,egymással meg a gyerekeikkel.Viszont az én és a párom kapcsolata is szent, tiszteletbe van tartva.Szerintem ez így pont jó.Mindenkinek.
Párod nem normális, ha szerinte rendben van, hogy felnőtt gyerekek miatt a nyakatokra jár a volt asszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!