Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A férjem volt felesége rendsze...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férjem volt felesége rendszeresen ellátogat hozzánk,a gyerekek miatt,ami engem nagyon zavar.Hogy oldhatnám meg ezt a problémát?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok,a férjemnek elozo házasságából van két felnott gyereke,akiket felnevelt,mert a válásuk után a volt felesége nála hagyta a gyerekeket .Az egyik még otthon lakik és az anyja mindenféle kifogásokkal állandóan bejár a házba,ami engem nagyon zavar. A férjem szerint ez teljesen rendben van,csak én reagálom túl. Múltkor nagyon osszevesztunk emiatt,azt mondta nem vagyok normális,hogy így felhúzom magam emiatt.

2020. júl. 7. 16:53
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
43%
Zárcsere. A te otthonodban te dirigálsz és nem átjáróház. Akinek nem tetszik, az mehet.
2020. júl. 7. 16:55
 2/23 anonim ***** válasza:
61%
Egy csomagot kaptál. Sajnos nem mondhatod, hogy küldje el. Ők is a családja valamilyen szinten még. A gyerekei természetesen az élete részei, a volt feleség pedig a gyerekei anyja. Vagy eltűröd, vagy vitát generálsz. Ha “ fiatalok” lennétek gyerek nélkül, azt mondom tök oké, hogy az ex takarodjon az életetekből, de így sajnos nagyon más a helyzet. Szerintem legyél szándékosan mindennél kedvesebb vele, hátha zavarba jön. Az is lehet direkt csinálja a nő.
2020. júl. 7. 16:57
 3/23 anonim ***** válasza:
34%

Az alap, hogy sosem kúrogatjuk a másikat az előző kapcsolata, és az abból hátramaradt szokások miatt. A férjed és a férjed exneje is valószínűleg úgy érzi, hogy szét akarod bontani őket, amiből te egészen biztosan nem jöhetsz ki jól.

Úgyhogy próbálj változtatni a hozzáállásodon.

2020. júl. 7. 16:59
 4/23 anonim ***** válasza:
75%
1+ Soha nem jutna eszembe ilyen. Tudok ilyenről, volt exnej, ex esetében.Lemásolta az exe kulcsát, és bejárkált kárt okozni (bútor karistolások, üvegasztal karistolások, mosogatógép gumi-kifolyó leemelése, hypo szétöntése a mosni való ruhákra, gyerekek dolgainak lopása, gyerekszobában szekrény megemelése, úgy, hogy ha a gyerek hozzányúl rádőljön (rádőlt, de Isteni csoda, hogy szerencsésen megúszta a kislány) és sorolhatnám. Nálunk ilyenek voltak. a legnagyobb lányomra esett a polcos gyerekszekrény.
2020. júl. 7. 17:00
 5/23 anonim ***** válasza:
35%
2 Nincs csomag-felnőtt gyerekek esetében meg végképp.
2020. júl. 7. 17:01
 6/23 anonim ***** válasza:
79%

Zavar, akkor el kell válni és olyan társat kell keresni, akinek előzőleg nem volt családja/gyereke. Minden probléma megoldva.

Férjnek családja volt, gyerekei vannak, akkor őt így kell elfogadni.

2020. júl. 7. 17:02
 7/23 anonim ***** válasza:
21%
6 Nagyon nagyot tévedsz.
2020. júl. 7. 17:03
 8/23 anonim ***** válasza:
61%
6 A gyerekeit kell elfogadnia, az exet nem, főleg ha az börtönbe való, de legalábbis pszichiátriára (ahol már járt is, nem egyszer).
2020. júl. 7. 17:04
 9/23 anonim ***** válasza:
95%

Hát párommal 8 éve vagyunk együtt.Neki is felnőtt gyerekei vannak, külön élnek.A gyerekei bármikor jöhetnek, de a feleségét egyetlen egyszer láttam, akkor is csak véletlenül futottunk össze.Olyan senki eszébe se jutott, hogy bemászkáljon hozzánk, a házunkba.Vannak határok, lehet telefonon,skypen,viberen,facebookon bárhol ráírni egymásra, fel is hívják egymást ha van valami, volt már nagy családi kupaktanács, amire hívtak engem is, de kihagytam.A gyerekeikhez nekem semmi közöm, ezt rendezzék egymás között ,egymással meg a gyerekeikkel.Viszont az én és a párom kapcsolata is szent, tiszteletbe van tartva.Szerintem ez így pont jó.Mindenkinek.

Párod nem normális, ha szerinte rendben van, hogy felnőtt gyerekek miatt a nyakatokra jár a volt asszony.

2020. júl. 7. 17:06
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Itt a probléma nem az ex nej, hanem a férjed. Ezt vele kell megbeszélned, mert ő engedi ezt meg neki.
2020. júl. 7. 17:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!