Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férjem volt felesége rendszeresen ellátogat hozzánk,a gyerekek miatt,ami engem nagyon zavar.Hogy oldhatnám meg ezt a problémát?
Figyelt kérdés
2 éve vagyunk házasok,a férjemnek elozo házasságából van két felnott gyereke,akiket felnevelt,mert a válásuk után a volt felesége nála hagyta a gyerekeket .Az egyik még otthon lakik és az anyja mindenféle kifogásokkal állandóan bejár a házba,ami engem nagyon zavar. A férjem szerint ez teljesen rendben van,csak én reagálom túl. Múltkor nagyon osszevesztunk emiatt,azt mondta nem vagyok normális,hogy így felhúzom magam emiatt.2020. júl. 7. 16:53
11/23 anonim válasza:
#4-5-7-8
Mondjuk te is jó pszihónak tűnsz
12/23 anonim válasza:
"A te otthonodban te dirigálsz és nem átjáróház."
Csakhogy az nem a "te" otthonod hanem a "ti" otthonotok. Ott meg nem csak te dirigiálsz hanem a másik is.
13/23 anonim válasza:
Mit jelent az, hogy bejár a házba? Elmentek otthonról, nem zárjátok be az ajtót és bemegy? Vagy a gyereke otthon van és beengedi?
14/23 anonim válasza:
Mi miatt járkál be hozzátok? Mi okból? Gyerekek oké hogy mennek de így tényleg fura.
15/23 anonim válasza:
Minek állsz össze elvált pasival?
Nem véletlen, ha valakitől elválik a párja, annak oka van, és ez egy figyelmeztető jel!
16/23 anonim válasza:
13 Lemásolja a kulcsát a fazonnak.
17/23 anonim válasza:
"Zárcsere. A te otthonodban te dirigálsz és nem átjáróház. Akinek nem tetszik, az mehet."
Mondhatná a férj. Mert nekem igencsak úgy tűnik, hogy a kérdező költözött a pasi házába, és a férjet nem zavarja, ha az exe odamászkál.
18/23 anonim válasza:
17 Rosszul gondolod. Házastárs-közös vagyon-feleség által.
19/23 anonim válasza:
18+ Jó dolog egy házassági vagyonjogi szerződés, még évtizedek mulva is:D
20/23 anonim válasza:
"Rosszul gondolod. Házastárs-közös vagyon-feleség által."
Én nem látom a kérdésben, hogy a feleség hozta volna a házat a házasságba. Attól meg, hogy a pasi elvette feleségül, nem lett az övé a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!