Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Férfiak zavar titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak zavar titeket az, ha a nőnek ez a dolog problémát jelent a konyhában?

Figyelt kérdés
Kicsi koromban nagymamámmal főztünk gáztűzhelyen és magamra rántottam az edényt, ami csúnyán megégetett, 25 évvel később is megvan még a helye. Emiatt kizárólag indukciós főzőlapon szeretek és merek főzni, rezsón vagy gáztűzhelyen nem.

2020. aug. 13. 18:42
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
75%
Most nem értem,minek ez a kérdés.Ha indukcióson főzöd meg a kávémat,akkor az keserűbb lesz,vagy a leves sósabb,mint a gázon?
2020. aug. 13. 19:02
 12/38 anonim ***** válasza:
66%
Nem tetszene, hogy ennyi idősen egy irracionális félelemhez kéne alkalmazkodni annak legyőzése helyett.
2020. aug. 13. 19:04
 13/38 A kérdező kommentje:
Akkor lefordítom a kérdést, mert látom nem ment át a lényeg. Neked, mint férfinak gáztűzhelye van, össze szeretnénk költözni hozzád, én szeretném, hoy cseréld le indukciós főzőlapra, ha azt akarod, hogy én is főzzek. Belemennél-e ebbe vagy túl nagy kérés?
2020. aug. 13. 19:05
 14/38 anonim ***** válasza:
61%

13

Fizessed s le lesz cserélve;)

2020. aug. 13. 19:06
 15/38 anonim ***** válasza:
100%
Igen, bele.
2020. aug. 13. 19:06
 16/38 anonim ***** válasza:
78%

szépen veszel egyet, gáz nem kell hozzá, és beültetjük a konyhabútorlapba és lesz 2.

Ahhoz csak áram kell.

2020. aug. 13. 19:08
 17/38 anonim ***** válasza:
66%

A legjobb helyen kérdezted meg a sok hülye közt! Életükben nem jártak még konyhában!

A gáztűzhelyen van egy rács, amiről könnyen lefordul a lábos! Pont a legrosszabb irányokban!(az a cucc ami a tűz fölött tartja az edényt)

A kérdező pedig szeretne olyat, amire teljes felületével felfekszik a fazék alja, így nem lehet lebillenteni egy rossz mozdulattal!

Egy modern konyhában szerintem elképzelhetetlen bármilyen gázos megoldás. De érted ez lenne a legkevesebb amit megtennék!

2020. aug. 13. 19:10
 18/38 anonim ***** válasza:
65%

Azt azért ne állítsuk már, hogy akik itt vannak, nem tudnak főzni.

Szimplán, ha onnan nézzük ugyanúgy magára tudja rántani az indukciósról is, elég ha véletlenül kifut a víz és nem figyel, úgy meg hamarabb magára rántja mint a gáztűzhelyről.

Plusz, akkor gyerek volt, felmerül, hogy nem érte fel rendesen, nem figyelt, felnőtt fejjel azért ez már másképp menne azt gondolnám.

2020. aug. 13. 19:13
 19/38 A kérdező kommentje:
17-es pontosan ezt szerettem volna kifejezni, amit te is írtál. A rácsról sokkal hamarabb magamra tudnék rántani valamit pl. kavarás közben, mint sík felületről. Rádaásul tisztítani is sokkal egyszerűbb.
2020. aug. 13. 19:16
 20/38 anonim ***** válasza:
83%

Azt ne feledjük már, hogy a gázosnál, ha kifut a lé, akkor nem egyből a lábunkra csobog, mert van ott egy kis árok neki ésszerűen a trendi vackokkal szemben ugye...

Másrészt a villanyosra meg fizethetsz, mint a güzü...bár burzsujéknak-eszetleneknek mindegy, megéri hétvégén is ezért dolgozni...

2020. aug. 13. 19:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!