Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a megkértem a pasimat hogy vigyen el vásárolni?
Nem azt mondtam ő fizessen csak hogy kocsival menjunk,
Kenyelmesebb kocsival mint a dogmeleg vonaton ulni es cipelni a szatyrokat..
De az volt a valasz hogy o sporol es nem akar uzemanyagra kidobni..
Bezzeg haverjaival bulizasra ki tud.. meg a hobbijara..
Egyik baratnom azt mondja basszam ki mert sajnal ram mindent..
Masik meg azt mondja szakadjak le rola ... ne mindent tole kerjek..(bar sztem nem nagy keres)
Na mondom mi a helyzet
Kopik az auto és fogy az üzemanyag 1 óra út kb 5e Ft
Sajnalom az autot mer ez dízel és nem rovid távú utakra van tervezve..
Plusz uzemanyag
Én is elszoktam menni a barátnőm ért a munkahelyre is
Neki is van jogsija
Ha a nőnek is van jogsija akkor ő is nyugodtan vezethet oda ahova ő akar menni
Amugy en is csak azt nem ertem, hogy miert nem a kocsit kered el?
Az en baratom az eletbe´ nem jonne el velem shoppingolni, nem is akarnam nezni a savanyu kepet:D De a kocsit termeszetesen ideadja (mondjuk beszallok a benzinpenzbe is).
Mennyi szarrágó van, te jó ég 😂😂
Amúgy ha nincs türelme ruhákat vásárolgatni, akkor megértem, hogy nincs kedve. De hogy a benzint ennyire sajnálja, az már aggályos :D
Én nem terveznék komolyan egy ilyen emberrel, akitől apró szívességet sem lehet kérni. Aki azt mondja, hogy ez nagy dolog, ott baj van az emeleten :D. Ha unja is a shoppingot, akkor elvihetne és mehetne addig csinálni valamit, amit szeret. Mi így szoktuk például, hogy ameddig válogatok, addig a párom bemegy a saját érdeklődésének megfelelő boltba.
Ne kéregess,hanem szállj fe egy buszra!
Majd ha elviszel reggel 4kor horgászni,akkor elviszlek shoppingolni!Nagyjából annyira élveznéd ,mint én a mászkálásaidat a boltokból ki,butikokba be.
Mondjuk azért csendesen feltenném a kérdést, hogy mitől fontosabb a te ruhavásárlásod, mint az ő spórolása?
Egyébként én is azt javaslom mint a barátnőd, szakíts vele. No nem azért, mert nem vitt el ruhát venni 60km-rel odébb, hanem mert teljesen mást képzeltek és vártok egy kapcsolattól. Ő szemlátomást anyagilag önállónak gondol téged, te viszont elvárod, hogy a faszid költsön rád. Én nem mondom, hogy akármelyik rossz lenne, csak nem passzol össze a két nézőpont.
"mit, két deci benzint?"
Azt írta a kérdező, hogy 1 órányira van Budapest tőlük. Az azért nem 2 deci benzin, hanem 8-9 liter fogyasztástól függően, cirka 3000 Ft. Nem tűnik elképzelhetetlennek, hogy egy fiatalnak 3000 forint jelentős kiadás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!