Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szereti ha kifestem magam, és megkérte hogy ne sminkeljek ha a szüleihez megyünk, ti mit tennétek?
Mindig azt mondja, a smink k_rváknak való és nem szereti ha sminkelek, mindig megjegyzéseket tesz és húzza a száját... Én viszont nagyon szeretek sminkelni, szeretem ott kiélni a kreativitásomat. Holnap megyünk a családjához ebédre és azt mondta, reméli hogy holnap nem kenem ki magam, mert mit szól a családja... én viszont nem érzem olyan jól magam smink nélkül, főleg az ünnepek alatt szerettem volna valami karácsonyi sminket csinálni. Ti mit tennétek? Igaza van hogy a smink nem való egy családi ebédre?
L/23
Az extrém tényleg nem. De a púder, ajakfény, szempillaspirál hármassal szerintem neki sem lenne baja és a szüleinek se.
Te nem szarral gurigázol gondolom, már csak abból kiindulva, hogy mit takarhat vajon a karácsonyi smink.
Te vagy az akinek a párja a kivágottabb ruhát sem engedte meg?
Amúgy kezet foghattok...
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!