Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom nem szereti ha kifestem magam, és megkérte hogy ne sminkeljek ha a szüleihez megyünk, ti mit tennétek?
Mindig azt mondja, a smink k_rváknak való és nem szereti ha sminkelek, mindig megjegyzéseket tesz és húzza a száját... Én viszont nagyon szeretek sminkelni, szeretem ott kiélni a kreativitásomat. Holnap megyünk a családjához ebédre és azt mondta, reméli hogy holnap nem kenem ki magam, mert mit szól a családja... én viszont nem érzem olyan jól magam smink nélkül, főleg az ünnepek alatt szerettem volna valami karácsonyi sminket csinálni. Ti mit tennétek? Igaza van hogy a smink nem való egy családi ebédre?
L/23
Eleve ott kezdődik hogy aki szeret az nem kényszerít bele olyanba a sajàt önzősége miatt amit te nem szeretsz. Plàne nem szólogat be folyamatosan.
Nekem ha az exem beszólt vmi ilyesmiért megmondtam hogy nem vita tárgya így marad. Ha nem fejezte be akkor közöltem hogyha választás elé akar kényszerîteni ő fog repülni.
Egyszerűen nem bsztatjuk a másikat ilyen apróságokkal ha tényleg szeretjük.
#20. Lehet, hogy randin tokától bokáig úgy volt sminkelve, hogy az konkrétan tetszett neki vagy ahhoz az alkalomhoz illett és nem egy "kísérletezés" volt. Az meg szerintem mindkét fél részéről egy jogos várakozás, hogy tetszen neki + ne legyen vele hót ciki megjelenni és ez vica-verza.
A legegyszerűbb az lenne, ha látnánk a kérdezőt az akkori randisminkjében, meg a mostaniakban.
Azért ha a párom szüleihez megyünk karácsonyi ebédre, meg szoktam fogadni, ha a párom ilyesmit kér tőlem. Gondolom, ha full sminkben mész, holnap este kiírod a következő kérdést arról, hogy beszólt valamelyik rokon. Nem egyszerűbb erre az egy alkalomra kicsit visszavenni, és elkerülni a konfliktust?
A hétköznapokban viszont még nagyon sok problémátok lehet, ha te imádsz sminkelni, ő meg le akar róla szoktatni.
Én is többször kaptam epés megjegyzést a volt barátomtól (3,5 évig jártunk), hogy minek húzom ki néha a szemem (pedig én aztán alig sminkelek), meg hogy ne csináljam ezt meg azt, ne vegyek fel ilyen meg olyan ruhát.
A végén kiderült, hogy mindezt csak azért mondta, mert félt, hogy másoknak ennél is jobban megtetszem és majd elhagyom,
és később bevallotta, hogy 100 féle módon próbálta meg elvenni az önbizalmam szándékosan (milyen a hajam? kövér vagyok edzeni kéne, de azért 180 cm 55 kg voltam és stb.) csak azért, hogy ne érezzem magam jobb nőnek, mint ő amilyen pasiban.
Végül ő csalt meg, de csak egyszer. Örökre elhagytam. Ennek már 5 éve, és azóta is a mai napig nincs senkije, és könyörög ha elér.
Úgyhogy fesd csak ki magad, csinálj, amit szeretnél, senkinek nem vagy a tulajdona.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!