Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruálok, fáj mindenem. Megkértem páromat valamire és ezt kaptam válasznak. Jogos a hisztim?
Mikor vérzek rettentően görcsöl a hasam, fáj a hátam, rosszul vagyok. Ma jött meg, párommal még külön élünk de pénteken találkoznánk. (utoljára kedd reggel találkoztunk, mikor eljöttem tőle 4 együtt töltött nap után)
Megkértem, hogy jöjjön át ő pénteken, én elég rosszul vagyok.
Erre azt írta, hogy átjön szívesen, de csak este 7-8 fele, mert majd meló után lehet kicsit lepihenne, meg összepakolna előtte stb.
5.30-ig dolgozik amúgy, simán 6ra átjöhetne. Nekem ez rosszul esik hisz tudja, hogy ilyenkor mennyire fáj mindenem és én fordított helyzetben azonnal indulnék amint végzek.
Jogos?
Én 24L, ő 25F.
irodai munkát végez home officeból, nem értem miben lehet ennyire kifáradni mondjuk....
én is ügyfélszolgálatos vagyok, 10-12 órában veszek hívást itthonról mégse dőlök le amikor végzek
Ezt kaptad válasznak? Azt hittem, elküldött a bús p..csába vagy ilyenről van szó.
De ha jól értem, megkérted, menjen át pénteken, ő pedig azt mondta, rendben, átmegy. Csak előbb még hazaugrik egy órára.
Értem, hogy görcsöl a hasad, de ha egy órával előbb megy, akkor nem fog fájni, vagy miért ekkora probléma ez?
Nem jogos a hisztid.
Nőként mondom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!