Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Menstruálok, fáj mindenem. Megkértem páromat valamire és ezt kaptam válasznak. Jogos a hisztim?
Mikor vérzek rettentően görcsöl a hasam, fáj a hátam, rosszul vagyok. Ma jött meg, párommal még külön élünk de pénteken találkoznánk. (utoljára kedd reggel találkoztunk, mikor eljöttem tőle 4 együtt töltött nap után)
Megkértem, hogy jöjjön át ő pénteken, én elég rosszul vagyok.
Erre azt írta, hogy átjön szívesen, de csak este 7-8 fele, mert majd meló után lehet kicsit lepihenne, meg összepakolna előtte stb.
5.30-ig dolgozik amúgy, simán 6ra átjöhetne. Nekem ez rosszul esik hisz tudja, hogy ilyenkor mennyire fáj mindenem és én fordított helyzetben azonnal indulnék amint végzek.
Jogos?
Én 24L, ő 25F.
Én csak azt nem értem, miért nem lehet ezt normálisan kommunikálni felé, hogy szarul vagy, és nagyon sokat jelentene neked, ha sietne hozzád. Nem beteg vagy, ahol alap lenne, hogy az ember siet hozzád, hogy ápolni tudjon, hanem menzeszed van, ami minden hónapban megtörténik, így nem evidens, hogy neked akkor arra van szükséged, hogy ő siessen. Próbáltad ezt neki elmondani higgadtan, normálisan? Mert lehet, tökre megértené, és akkor neked sem kellene emiatt rosszul éreznie. Az emberek nem gondolatolvasók, hogy kitalálják, neked mire van igényed.
Amúgy voltál már magad kivizsgáltatni? Ha ennyire rosszul vagy ilyenkor, akkor lehet, valami komolyabb áll a háttérben, amit kezelni kéne.
Én olyankor szeretek kicsit magam lenni.
Szerintem ne akadj ki ezen.
Én is home office-olok, szerencsére kevés munkát adnak, de annak ellenére jobban elfáradok, mintha egyetemen lennék. Ebben az esetben csak mentálisan fáradsz el, ami rosszabb, nem tudsz annyira kikapcsolni. Nem lehet, hogy elmegy futni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!