Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az gáz ha a megkértem a pasimat hogy vigyen el vásárolni?
Nem azt mondtam ő fizessen csak hogy kocsival menjunk,
Kenyelmesebb kocsival mint a dogmeleg vonaton ulni es cipelni a szatyrokat..
De az volt a valasz hogy o sporol es nem akar uzemanyagra kidobni..
Bezzeg haverjaival bulizasra ki tud.. meg a hobbijara..
Egyik baratnom azt mondja basszam ki mert sajnal ram mindent..
Masik meg azt mondja szakadjak le rola ... ne mindent tole kerjek..(bar sztem nem nagy keres)
Nem tudom, hogy ezeket a gyulolkodo kommenteket egy valaki irja e, de nagyon gaz. :D Mi az, hogy csak egy papucs viszi el a nojet vasarolni? Meg vegyen kocsin es menjen el magatol? Egyesek nagyon elvannak itt tevedve... a kerdezo tisztan leirja, hogy mi a szitu naluk, erre egyesek meg kiforditjak minden szavat.
Szerintem paraszt dolog, hogy nem visz el vasarolni, akkor meg plane, ha az o kajajat is te cipeled haza. Nalam a paromnak meg nincs autoja, de ha elmegyunk vasarolni busszal, mindig jon velem es o hozza az osszes cuccot - nem en sozom ra, o veszi ki mindig a kezembol.
Anno egy kolleganomnek volt hasonlo felfogasu a baratja, hogy ejjel 10kor nem jott el a kollegaert, az meg varhatott majd egy orat a buszra vagy setalhatott haza a varos masik vegebe, mert a baratja inkabb atment a haverjaihoz.
Nem ,nem gáz.Az sem ,ha nem vitt el.
Mégvalami?
Vásárolgatni szerintem menj egyedül de ha a rakott krumplihoz vásárolsz be azt támogatom :)
Én sem kérem, hogy vigyem el a pasim shoppingolni mert az életét is elunná de ha azt akarja, hogy tele töltsem a hűtőt akkor vigyen el :)
Ne legyel ingyenpnci.
Egy prosti azert sulyos penzt ker el, amit te ingyen csinalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!