Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik titeket ez zavarna?

Figyelt kérdés

Ha jártok egy lánnyal és elmentek hozzá és a csaj szobájában még kivannak téve az ex-pasijával készült közös képek és azok a tárgyak amiket az extől kapott.Titeket zavarna??

Az a helyzet hogy hamarosan szeretnék összejönni egy sráccal és ha eljön akkor félek hogy zavarni fogja hogy még a polcomon vannak az ex pasimtól kapott szíves dolgok és egy két közös kép is akad. De nekem ezek szép emlékek és nem nagyon akarom kidobálni persze ha összejön egy pásik pasi és vele is lesznek képek meg tárgyak akkor azokat fogom kirakni de szerintetek ez zavaró?? vagy tegyem egy dobozba és rakjam az ágy alá??

2010. aug. 4. 12:34
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Értem... :D

Ha jobban belegondolok engem is zavarna ha a pasinak lennének kint ezek a dolgok. Szóval akkor belerakom egy dobozba és be az ágy alá

2010. aug. 4. 12:43
 12/28 anonim ***** válasza:

Lány vagyok, de azért válaszolok. Igen hülye ötlet lenne elöl hagyni az exel készült képeket, ne tedd! Ez addig oké, amíg még nem vagy túl rajta, és ameddig még nincsen kedved másokkal ismerkedni. De onnantól, hogy felviszel a szobáda egy másik fiút...

Az elöl maradt képek egyértelműen azt jeleznék neki, hogy még nem vagy túl az előzőn. A. Megsértődik és ott hagy (jogosan) B. Ott marad a találkozón, de utána már nem keres. Joggal gondolhat arra, hogy szórakozol vele.

Nem kell kidobálni a szép emlékeket, de ha egy új ember jön a képbe, ne legyenek már látható helyen. Dobozba velük a szekrény aljába! A fényképekkel is, meg a szives dolgokkal is.

13/28 anonim ***** válasza:
az én barátomnak is kint volt a volt szerelme képe, zavart,de már nálam lakik szóva, ott nem látja a csajt,bár nekem a fiókban volt és megjegyezte de nem történt semmi, hisz így kvittek vagyunk:-)
 14/28 anonim ***** válasza:

Bocsi az előbb elírtam :S

* Gondolj bele, hogy a barátod fordított esetben mire gondolna??

Azt akartam írni, hogy gondolj bele, hogy ha fordított esetben a barátodnál lennének kint a képek, mire gondolnál? :)

2010. aug. 4. 12:50
 15/28 anonim ***** válasza:
képek lehet h igen
2010. aug. 4. 12:55
 16/28 anonim ***** válasza:
Dugd el,ásd el valahova őket nagyon mélyen mert ha meglátja a barátod azokat akkor biztos rosszul fog neki esni és azt fogja gondolni hogy még mindig szereted az ex barátodat plusz a bizalma meg fog ingani
2010. aug. 4. 12:57
 17/28 anonim ***** válasza:

Bazme.g hogy lehet ilyet kérdezni???? Szerinted örülne neki hogy a volt pasidat látja állandóan ha a polcodra néz????

Te sem lehetsz több egy 15-nél!!!

2010. aug. 4. 13:25
 18/28 anonim ***** válasza:
tedd el őket. : ))
2010. aug. 4. 13:33
 19/28 anonim ***** válasza:
sztem is dobozold be:)
2010. aug. 4. 13:51
 20/28 anonim ***** válasza:
ilyenkor irigykedem,mer csak a mostani barátomtól kaptam dolgokat:)
2010. aug. 4. 13:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!