Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mérgező társsal mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mérgező társsal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Lehet jól kezelni? Nem felvenni, amiket mond?

Hogy lehet jól reagálni, amikor le akar húzni?

Átlátom, hogy gyerekkori sérülés okozza ezt nála, sokat bántották, nincs önbizalma, torzult teljesen.

Hogy kezeljem?

Elhagyni nem opció, illetve ne írjátok, mert most nem ez a kérdés.

2020. aug. 5. 08:04
1 2 3
 21/25 pörölycápa ***** válasza:

Ha a parod nem erzi hogy baj van a viselkedesevel, akkor nem is fog valtoztatni rajta. Ha erzi, es szeretne valtoztatni, akkor van early ra hogy fél tudja dolgozni a gyerekkori seruleseket szakerto segitsegevel.Te nem tudom megvaltiztatni, es nem is akarod, ez oke. Viszont akkor ezzel a viselkedessel kell egyutt elned, kerdes az hogy igy boldog tudsz-e lenni. Ki tudsz allni magadert, figyelmen kivul tudod hagyni amit mond, de ez igy eleg neked? Oke, senki sem tokeletes, mindenki serult valamennyire, de epp ezert kell az embernek fejlesztenie magat hogy tul tudjon lepni a seruleseket. Az a baj hogy ha igy meg gyereket is vallaltok akkor mar ket serult ember fogja a gyereket nevelni, eleve rossz mintakat tanul meg a gyerek es o is ugyanugy serult lesz. Tudom, sok serult, rossz kapcsolatban levo ember nevel gyereket, DE EZ NEM JO! Igy csak egyre tobb serult ember lesz.

Egyebkent ajanlom Csernus Imre eloadasait, akar konyveit. Sokat meg lehet talalni YouTube-on, akar a No es Ferfi cimu hangoskonyvet. Neha eleg durva, de lehet belöle tanulni akar a konfliktuskezelesrol is.

2020. aug. 5. 14:52
 22/25 A kérdező kommentje:

Elég sokat foglalkozom pszichológiaval.

Nem gondolnám, hogy én súlyosan sérült lennék.

Egyelőre úgy gondolom, meg tudok birkózni vele. Volt már részéről belátás.

Meglatjuk.

2020. aug. 5. 14:56
 23/25 anonim ***** válasza:
71%
Aham! Szóval sokat foglalkozol pszichológiával, ezért tartasz elő kísérleti nyuszit magad mellett. Mondtam én, h beteg vagy. 😊
2020. aug. 5. 15:02
 24/25 anonim ***** válasza:
71%
Komolyan mondom, sajnálom ezt a szerencsétlen flótást. Durván nyomod. Na ez a nárcizmus. Nem engeded ki a markodból, cdak azért is kiserletezel vele.
2020. aug. 5. 15:06
 25/25 A kérdező kommentje:
Értem. Szóval szerintetek, akit érdekel a pszichológia, az mind azért van kapcsolatban, hogy legyen "kísérleti nyula"...🙄
2020. aug. 5. 17:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!