Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az eddigi összes párom megakart változtatni, az bántalmazó kapcsolatnak számít?
Milyen hajam legyen (arcformámhoz a félhosszú áll jól, és inkább világos színű, szóval jó ideje szőke vagyok), ők azt akarták hosszú, fekete legyen. Akkoriban annyira nem figyeltem az öltözködésre, bár a 3. páromnál mar inkább igyekeztem csinosabban öltözni, de ő is azt akarta, hogy rocker csaj legyek...
nincs bajom a rocker stílussal- de nem én vagyok.
Szóval a lényeg, hogy emiatt eléggé odalett az önbizalmam, hiszen ezáltal azt táplàlták belém, hogy így nem vagyok jó.
Igen.
Akinek nem vagy jó úgy, ahogy vagy, azt ki kell raknod az életedből, ne mérgezzen, ne húzzon le. Van elég baja az embernek ilyenek nélkül is...
Igen, az embernek 20 èvesen már kiforrt világkèpe van, meg önmagát is ismeri. Valóban.
Szóval csak a fizikai bántalmazas a bántalmazás? Nem tudtam.
Mellesleg azt egy szóval sem említettem, hogy meg is változtam miattuk (az első miatt még igen, fogalmam sem volt milyen egy normális kapcsolat- mivel az volt az első).
Köszönöm szépen az áldozathibáztatóknak, de elèg lett volna annyi is, hogy “szerintem nem.”
Verbális bántalmazás???
Szólj vissza, vagy lépj le! Ennyi. Verbális bántalmazás...ez egy femináci baromság, amit váláskor lehet sírni a bírónőnek, mert kell a kocsi fele is.
'Verbális bántalmazás???'
Igen. Elég hülye lehetsz, ha szerinted nincs ilyen. Pl. a fenyegetés hasonlo ilyen és a zsarolás is. Semmi fizikai dolog nem történik mégis bűncselekmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!