Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az eddigi összes párom megakart változtatni, az bántalmazó kapcsolatnak számít?
Milyen hajam legyen (arcformámhoz a félhosszú áll jól, és inkább világos színű, szóval jó ideje szőke vagyok), ők azt akarták hosszú, fekete legyen. Akkoriban annyira nem figyeltem az öltözködésre, bár a 3. páromnál mar inkább igyekeztem csinosabban öltözni, de ő is azt akarta, hogy rocker csaj legyek...
nincs bajom a rocker stílussal- de nem én vagyok.
Szóval a lényeg, hogy emiatt eléggé odalett az önbizalmam, hiszen ezáltal azt táplàlták belém, hogy így nem vagyok jó.
A "figyelj szívem, szerintem jól állna neked a fekete haj, mit gondolsz?", az NEM bántalmazás.
A "gusztustalan a hajad, fesd már be feketére legalább, mert égő veled így mutatkoznom", az viszont masszívan az.
Előbbire lazán mondhatsz nemet, nincs folytatása, mert csak kérés. Utóbbi viszont a külsőd durva degradálása.
Ha a páromtól kapok egy szexi ruhát, mert szeretne benne látni, azt megköszönöm. Ha viszont rám erőltetne egy hosszú zsákruhát, hogy pl. "ne látszódjon a nagy p.csám", akkor menekülnék a búsba.
Érzed a különbséget?
Kész...tényleg jobb ha az ember a prostizásnál marad.
NINCS, verbális bántalmazás! Pont.
#12:
A "dagadt disznó vagy", az "idióta vagy, hülyeségeket beszélsz", a "semmire sem vagy jó", az "undorom tőled", és ezek társai micsodák akkor szerinted?
Hosszú távon borzasztó pusztító mondatok ezek, akinek mondják, az végül tényleg egy testi-lelki nyomoréknak fogja érezni magát.
Olvass utána, ha nem hiszed.
13.-nak.
És ezeket ki, és miért hallgatná hosszú távon?
Egy egészséges lelkű ember biztosan nem, de aki már gyerekkorában is hallgatott hasonlót, az sajnos sokszor benne marad az ilyenben.
Rengetegszer együtt jár a fizikai bántalmazással. Azt is tűrik rengetegen, pedig az ennél is borzasztóbb.
20 évesen mid van?
Jo lesz az 40 fele is.
Ha kiforrt világképed lenne,akkor az azt is jelentené,hogy tudod,mi a jó,és helyes számodra.De te leírtad,hogy nem tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!