Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az eddigi összes párom megakart változtatni, az bántalmazó kapcsolatnak számít?
Milyen hajam legyen (arcformámhoz a félhosszú áll jól, és inkább világos színű, szóval jó ideje szőke vagyok), ők azt akarták hosszú, fekete legyen. Akkoriban annyira nem figyeltem az öltözködésre, bár a 3. páromnál mar inkább igyekeztem csinosabban öltözni, de ő is azt akarta, hogy rocker csaj legyek...
nincs bajom a rocker stílussal- de nem én vagyok.
Szóval a lényeg, hogy emiatt eléggé odalett az önbizalmam, hiszen ezáltal azt táplàlták belém, hogy így nem vagyok jó.
#17:
A nők, köszönik szépen, általában tudják, mi a jó nekik. Akinek rendben az önbecsülése, az nem marad szeretői kapcsolatban, mert ott egy érzelmileg éretlen emberrel van kapcsolata, aki nem képes kötődni. Az ilyeneknek való egyébként a fizetős szolgáltatás.
Én nőként, ha a pasiból nekem is kizárólag a szex kellene, hetente találnék másikat. Kérdem én, akkor miért maradjak ugyanazzal, ha már szeretői kapcsolat?
Egyébként a párkapcsolat az nem csak szex. Az bizalom, törődés, egyenrangú adok-kapok. Ott nem egy vagy, hanem az egyetlen. De szerintem feleslegesen magyarázok...
#21:
Szerintem még az a hülye, a beteg, aki ilyeneket mond.
Ha valaki fontos neked, az jobban meg tud bántani, mint egy idegen. Akiről minden kritika lepereg, az pszichopata. Az sem egészséges lelkileg, aki hosszú távon is tűri a bántást, de ott legtöbbször a sz@r gyerekkor, meg a szintén bántalmazó szülei a fő ok.
Akiről minden kritika lepereg, az pszichopata
Nem az! Csak nem hagyja, hogy elnyomják, és eltiporják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!