Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetnék, ha a párommat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék, ha a párommat nem latom férfiasnal, és zavar, hogy nem bókol, dicsér meg soha?

Figyelt kérdés

A párom elég... “mulya”, a barátaim szerint.

Megtörtént eset: vidéken élünk, de sétáltatom a kutyámat a környéken, ahol vannak szökős kutyák. Olyankor mindig felveszem a sajátom a nyakamba, esténként megkérem őt, hogy kísérjen el. Szembejött velünk egy önsétáltatós kutya a “gazdájával”, akivel már volt összetűzésem mivel meg akarta támadni az én kutyám. A párom a mostani kérlelésből lett anyázás közben végig a hátam mögött(!) állt, és csak arra hívta fel a gazdi figyelmét, hogy elütheti a kutyáját egy autó :( miközben az a szerencsétlen engem szidott, hogy fogjam be a pofámat... párom edz évek óta, küzdősportolt is, azt gondoltam az lenne a minimum, hogy elém áll és annyit mond hogy “nem beszélhetsz így a barátnőmmel”. Nem kérném, hogy verjen be neki, de az hogy kb nem csinált semmit, rosszul esett.

A másik, hogy nem szoktam teljes maszk-sminket feltenni, de szempillaspirál, szájfény, hajvasalás, ilyesmi szokott előfordulni. Múltkor késésben voltunk, és mondtam hogy legközelebb keljünk fel időben, mert nem volt időm sminkelni. “Ja, nincs rajtad smink?” volt a válasz :( ha felveszek egy csinos ruhát magassarkúval, akkor nem kapok annyit sem, hogy “csinos vagy”, pedig én MINDIG bókolok neki, mert tudom hogy fontos és jól esik neki. Így egyszerűen nem látom értelmét csinosnak lennem, hiszen őt ahogy látom nem érdekli.

Most pedig bűntudatom van, mert ma “flörtöltem” az egyik kollegámmal, akivel régen volt köztünk ez-az, ami végül nem fordult komolyra, és eszembe jutott hogy mellette mennyivel magabiztosabbnak éreztem magam.

2020. aug. 4. 21:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Tudod, a szádat sok mindenre használhatod, többek között párkapcsolati kommunikációra is. Elmondod a párodnak, hogy jólesne, ha néha megdicsérne. Amúgy meg könnyen meglehet, hogy csupán eltérő a szeretetnyelvetek, ilyenkor még inkább érdemes lehet megbeszélni a kérdéses dolgokat.
2020. aug. 4. 22:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem dícsér ha csak a kérdést olvasom azt mondtam volna biztos a külsőddel van baj de így viszont már nehezebb de tetszhetsz neki hisz szex van..
2020. aug. 4. 22:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Már átbeszéltük a szeretetnyelveket, pont ezért bókolok neki annyit...
2020. aug. 4. 22:45
 4/8 anonim válasza:
Szerintem csak nem igazán akart beleszólni a perpatvarba, gondolta elrendezitek magatok között, ha bár tényleg nem volt szép tőle. Amúgy én a sminkes mondatot bóknak venném, lehet így próbált rá utalni hogy smink nélkül is szép vagy.
2020. aug. 5. 01:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Ilyenkor a legnagyobb butasag a sajat kutyadat a nyakadba kapnni. Mett a masik kutya siman radugorhat emiatt es teged is megtamadhat.Soha ne csinalj ilyet.
2020. aug. 5. 06:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Inkább engem, mint a kutyámat. Volt már támadásunk :(
2020. aug. 5. 06:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Nekem is volt, de nem mindegy hogy te halsz bele esetlegesen, vagy a kutya. Olvass utana, hogy ilyenkor nem szabad felkapni a kutyadat.
2020. aug. 5. 17:16
 8/8 anonim ***** válasza:
hagyd ott a párod, nincs tűz, nincs szenvedély..
2020. aug. 7. 00:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!