Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érthető ha emiatt elidegenedek a páromtól és ez zavar?
A párom a szüleimmel lakik, három éve járunk, eddig külön volt de most különböző okok miatt egy házban laknak. Sőt, a nagyszülők is ott laknak. Nem írnám le miért.
Azt mondja, hogy reméli 1-2 hónapig tart ez maximum. Azt mondta, nem nagyon örül az egésznek de amúgy nem is tesz ellene, illetve ez most nem olyan könnyű helyzet amiben vannak, ezért szorulnak jobban egymásra.
Azt mondja, hogy amikor lehet, biztosan külön akar menni és külön lakni. Azt viszont nem tudjuk biztosan, ez mikor lehet mert vannak bizonytalan körülmények.
Szóval elvileg szeretné és reméli ez átmeneti de engem akkor is zavar.
Bizonyára elírtad és a párod nem a szüleiddel, hanem a szüleivel lakik.
Elküldés előtt jó átolvasni, hogy mit küldesz tovább.
Ha már 3 éve jártok és mindig ugyanaz a helyzet (de olyasmit is írsz, hogy nemrég van így, mert eddig külön lakott a szüleitől), akkor menjetek széjjel, főleg, ha ezt az átmeneti időszakot nem tudod neki tolerálni.
Én még várnék arra, hogy mi alakul ki az egészből.
Elnézést a kérdésben hagyott hibákért. Tudom, hogy legalább egy ideig el kellene viselnem de kicsit nehéz.
1 hónapig menne de utána nem.
Hozzám éppen jöhet de szeptembertől nem lehetünk már olyan szabadon kettesbe mint nyáron. (Azért szeptembertől mert egyetemista a lakótársam és szeptembertől ott lesz majdnem minden nap) Nála meg totál nem.
"A párom a szüleimmel lakik, ..."
A TE szüleiddel, nem a saját szüleivel?
És te hol laksz jelenleg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!