Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket ha a parotok Mas lányok kepeit tetszikeli?
Miert lajkolja? Ismerose? Akkor nincs benne semmi kulonos. Ha vadidegen, aki a segget dulleszti a kepen, akkor durva, ha lajkolja. Amig titokban nezegeti, titokban fantazial rola, az o dolga. Ha lajkolja, akkor nemcsak engem szar le, de a csajnal remenyeket taplal.
Ha ismerose van bikiniben, az meg mindig az elmegy kategoria, amennyiben masokat is szokasa lajkolni.
Attól függ, kinek a képeit és milyen képeit.
Ha az ismerősi vagy baráti körébe tartozó lányok tök normális képeit lájkolja, ok.
Ha ismeretlen vagy fél-ismerős nők félmeztelen, pucsítós, f-szra vágyó fotóit, az nem tetszene.
Számomra ez kicsit ugyanaz a kategória, mint amikor az utcán odaszól valami fickó, hogy Azta, de csinos vagy! Az ilyet miért kell? Senki nem kérdezte a véleményét, nem randizunk, tartsa meg magának.
Nekem ez a képnézegetés is olyan, hogy nyilván nem tudom, hogy amikor a másik egyedül van, milyen oldalakat néz, miket csinál, bár pl. szokott úgy maszturbálni, hogy küld képet, és akkor reagálok valami szexit, az ilyen jól esik. De bármit is csinál, nem kell kinyilvánítani, mert nem szingli, és szerintem megalázó, ha valaki ilyen félpucér képekre csorgatja magát nyilvánosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!