Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Zavar titeket ha a parotok Ma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zavar titeket ha a parotok Mas lányok kepeit tetszikeli?

Figyelt kérdés
Sokakat kiborít, kíváncsi vagyok a véleményetekre.
2020. júl. 16. 14:21
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Engem zavar...de nem mondtam neki egy szóval sem,mert amúgy ritkán és teljesen véletelnül találkozok ilyennel. De múltkor láttam van egy új lány imserőse aki elvielg egy nagyon távoli haverjával randizgat. És nézegettem csajt erre a barátom látom kb összes képét végig lájkolta. Nem csúnya lány...csak nem értem mi értelme? ő maga is mondta régebben,hogy hát igen ha a pasi ráír lányokra akkor dugni akar ugyanez a lájkokkal. Úgyhogy elég gáznak tartom én sem szoktam fériak képeit lájoklgatni maximum nagyon közeli barátokét udvariasságból. De ilyen senkiket biztos,hogy eszembe nem jutna.
2020. aug. 1. 14:09
 12/12 anonim ***** válasza:
2021. aug. 18. 16:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!