Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, akik társkereső oldalra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akik társkereső oldalra regiztek, hányan tetszikelnek, hányan írnak, és ti ezekből mennyinek írtok vissza, ill. tetszikelitek?

Figyelt kérdés
Kort írjatok és hogy mennyi ideje vagytok fent társkeresőn.
2019. márc. 31. 10:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha már nem válaszolt senki, akkor kezdem én, bár én egyedi eset lehetek. Regisztráltam, másnap reggel ránéztem, volt több, mint 50 üzenet, köztük több perverz, néhány agresszív... azonnal töröltem magam és soha többet nem néztem vissza. Ez 7 éve volt, azóta sem jutott eszembe újra ilyesminek kitenni magam. Minden elismerésem azoknak, akiket nem riasztott el azonnal az ilyesmi férfias túlkapás (elmebaj)
2019. márc. 31. 12:56
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem aktuális, de régen társkeresőztem ilyen "régimódi" társkereső oldalokon (nem Tinder, ahol eleve csak akkor lehet írni, ha kölcsönös a like). Én általában magamtól mentem és néztem át a profilokat az én korosztályomban, és válogattam meg írtam rá arra, aki tetszett. Üzenetet meg megtekintéseket sokat kap minden nő ilyen oldalakon.
2019. márc. 31. 13:23
 3/5 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, azért érdekel, mert regi. után egy héttel, (párszor néztem fel) 890 tetszikel, 35 megnézett, 16kedvencnek jelölt, 28-an írtak. Azért írom ezt le, mert szerintem a pasiknak tökmindegy ki az, akkor is tetszikelik. Akkor meg mi értelme az egésznek?
2019. márc. 31. 14:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, a pasik általában "sörétes puskával" társkeresőznek, azaz szétküldenek 100 üzenetet minden kicsit is tetsző nőnek, azon az alapon, hogy valaki talán válaszol. Persze van olyan is, aki rendesen megnézegeti a profilokat, és megfontolt üzenetet ír, de az a kevesebb.
2019. márc. 31. 14:54
 5/5 anonim ***** válasza:
Semmit se jelent, hogy sokan megnéznek meg lájkolnak. Ha nem vagy bányarém, hanem akár csak egy fokkal jobb, már özönlenek is az üzenetek, hogy nálad vagy nálam. Én annak írok vissza, aki nem ezzel a "d.gunk?" szöveggel indít. Aki nem jön be, annak is megirom, hogy bocsi, de nem. Amúgy sok férfi is azt csinálja, hogy írok, megnézi a profilom, aztán vissza se köszön, holott előtte lájkolt. Úgyhogy nemcsak a nők bunkók ilyen téren. Egyébként egy éve vagyok fent, pár hónapos kihagyással, amikor meguntam. Ezalatt összesen kettő olyan férfi volt, akivel normálisan el lehetett beszélgetni.
2019. márc. 31. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!