Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresőn miért vannak bizonyos emberek már nagyon régóta fenn?
...vagy csak cseszik frissíteni az oldalt :D
Egy hason-ló (nyihaha) példa a májvipp, ahol szinte mindenkinek van még profilja aki anno fentvolt, de senki nem használja.
Regisztralzam vagy 8 eve ...
Ha van parom akkor nem hasznalom, leveszem a kepem.es az adatlapon torlom amit lehet. Par havonta belepek h nem torlodjo a reg. Kb ennyi.
Ha vege a kapcsolatnak uj kep es adatlap....
Egyszer egy női oldalon böngésztem, és nagyon nyomult egy társkereső oldal 1000 féle bannerrel, sőt, még pasikat is ajánlott horoszkóp szerint :D. Gondoltam most úgyis van időm, meg ha már ennyire erőlködik, szétnézek. A férfiak egy része, mint ahogy előbb is írták, régóta nem léptek már be, valszeg elfelejtették vagy lett párjuk.
A másik részüknek meg olyan irreális elvárásaik voltak, hogy csak pislogtam :D. Kb mindenki vékony testalkatú nőt keresett, sőt, csomóan megadták max milyen magas, hány kiló lehet az álomnő, ja meg max hány éves :D. Az már persze más kérdés ők hogyan néztek ki :D, nem csoda, hogy évek óta keresik az álombarátnőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!