Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hazudnak a korukról bizonyos emberek társkeresőn?
Azért, mert buták.
Okos ember nyilván tudja, hogy talikor úgyis meglátszik minden, de ha nem is, akkor is milyen dolog már hazugságra alapozni és így kezdeni egy kapcsolatot?!
Én nem randiztam vele, de amikor azt mondja 40 és valójában 70 az tényleg durva. De nekem legalább chaten megmondta.
Szerintem is magától is elveszi az esélyt azzal, hogy olyan randizzon vele, aki az ő korosztályát keresi.
Nem egyformák a hazugságok; aki hatalmasat hazudik, az fölöslegesen csinálja, viszont van olyan hazugság is, ami elfogadható.
Magam 53 éves vagyok, vékony, sportos, izmos. Sok 40 éves a nyomomba se léphet, ahogy kinéz. Senki nem mondaná meg rólam (nem is hiszik el) hogy elmúltam 50.
A párom most 62. Amikor két éve összefutottunk a kibertérben, azt mondta először, hogy 58, de aztán bevallotta, hogy valójában 60. Nem haragudtam érte. Tudtam magamról is, hogy a 60 már látatlanban sok(k) lett volna nekem, tehát elvettem volna magamtól is a lehetőséget, hogy megismerhessem. (Pedig sokan azt hiszik, hogy ő az öcsém!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!