Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Ti mit tennétek a helyemben?
A történet ott kezdődött,hogy a barátom apukája talált a párom táskájában egy óvszert.Felhívta egyből az anyját.A párom nagymamája nagyon vallásos.A párom 22 éves,és szó szerint leszidta a telefonba,hogy miért nem kérdezte meg Tőle a véleményét.Sírt,mert a párom nem szereti Őt.Arra kérte,hogy azonnal szakítson velem,mert Isten meg fog rá haragudni,"manapság minden lány rib@anc,és ha találok egy másik f@szt akkor megcsalom" (csúnyán beszél.)
Minden nap felhívja telefonon,és sír a telefonba.
A barátom már megszokta a stílusát,de nekem nehéz.
Soha nem találkoztam a nagymamájával,azt tudja,Rólam csak,hogy 3 hónap után feküdtem le az unokájával.Nem is ismer a családja.Mégis azon vannak,hogy szakítsunk.
Mégis miért?
Mindketten tanulunk,dolgozunk.Segít otthon,rendes fiú.
Szerinte házasság után lehet csak,akkor is "tisztességesen"
(Nem tudom,hogy mit jelenthet)
Mittomén..Ne emészd magad rajta..
Mondj a mai világba EGYETLEN EGY OLYAN EMBERT,AKI vár házasságig...^^
Ne gondolkozz..Nincs^^
A fiú elmúlt 18...
Nem kiskorú..Ha nem hisz hát nem hisz...A nagyi meg bújjon el^^
:D
Nem,dehogy.Megbotránkoztatni..Áhh:)
Idős nő,72 éves.
Tisztelettel beszélt eddig a párom és a mamájával,és el is várom Tőle. Miattam ne vesszenek össze.Ő megszokta már,nem foglalkozik vele.Nekem kell még megszoknom,és minden rendben lesz.
meg amugy is.
EZ MÁR A 20.SZÁZAD :D:D:D:D:D
Én nem hiszek Istenben.Annyi undorító dolog van avilágon...Hát szégyelje magát,hogy ezt engedi.
A Nagyija meg..ÁH! Legszívesebben beolvasnék neki.Utálom.
De...nem foglalkozok vele,mondja a hülyeségeit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!