Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így? Ti mit tennétek a helyemben?
A történet ott kezdődött,hogy a barátom apukája talált a párom táskájában egy óvszert.Felhívta egyből az anyját.A párom nagymamája nagyon vallásos.A párom 22 éves,és szó szerint leszidta a telefonba,hogy miért nem kérdezte meg Tőle a véleményét.Sírt,mert a párom nem szereti Őt.Arra kérte,hogy azonnal szakítson velem,mert Isten meg fog rá haragudni,"manapság minden lány rib@anc,és ha találok egy másik f@szt akkor megcsalom" (csúnyán beszél.)
Minden nap felhívja telefonon,és sír a telefonba.
A barátom már megszokta a stílusát,de nekem nehéz.
Soha nem találkoztam a nagymamájával,azt tudja,Rólam csak,hogy 3 hónap után feküdtem le az unokájával.Nem is ismer a családja.Mégis azon vannak,hogy szakítsunk.
Mégis miért?
Mindketten tanulunk,dolgozunk.Segít otthon,rendes fiú.
irigy nyanya mert ő már nem dughat !!!! :D
na de most komolyan. szerintem ne foglalkozzatok vele. :) felnőttek vagytok, külön életet éltek.
Érdekes egy hívő nénike lehet aki ellenzi a szexet de ilyen gyönyörűen és választékosan káromkodik...
Mindemellett nem tudom mit lehet csinálni.. Ha szereted a srácot és ő is téged,akkor legyetek erősek és ne engedjétek, hogy elszakítsanak egymástól titeket.
Bár tudom,hogy nehéz,mert a család igencsak befolyásoló tényező...
Azért a pokolra jut a srác, mert szexuális életet él, de azért a nagyi nem jut pokolba, mert csúnyán beszél (a csúnya beszéd megrontja a lelket).
Érdekesen fogják ezek fel az Istenhitet.
Én azt mondom, hogy próbálj arra koncentrálni, hogy a kapcsolatotokra minél kisebb kihatással legyen az, hogy a családjának nem vagy szimpatikus.
Az ilyen emberekre, akik "Istan" mögé bújnak és úgy akarják másokra erőltetni a saját akaratukat, nem érdemes figyelni.
Szimplán rossz természetű a családja, ebben valójában semmi vallásosság nincs. Beszéld meg a sráccal, hogy Ő lelkileg hogy éli meg ezt az őrlődést és, ha Őt nem zavarja, hogy pattognak, akkor Te se törődj velük. Ha később komolyabbra fonódik a kapcsolatotok, akkor majd különköltöztök, vagy mentek a Te szüleidhez és le van tudva a dolog.
Elnézést kérek.Tényleg nehezen lehet kivenni a lényeget.
Na igen,"hívő"... Gusztustalanul beszél az biztos.
Kellemetlen,hogy mikor együtt vagyunk a párommal,akkor direkt felhívja..és Rólam beszél.
23:18-as
Azért kerülünk a "pokolra",mert nem vártunk a házasságig.
Összeköltözés lesz jővőre.
Köszönöm a válaszokat:)
Én mindent értek...
A nagymama irigy..22éves a párod...Szarjatok bele..Éljetek,szeretkezzetek amíg lehet...30-40év múlva már nem bírtok..
Az pedig nem sok idő...
Szóval most élitek a fénykorotokat!Hajrá!Mindent bele:)
Védekezzetek amíg nem szeretnétek kisgyerekeket:)
A nagyi meg...
Én a helyetekbe visszakérdeznék,hogy akkor a mama hogy született,ha nem tilos szeretkezni..xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!