Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Edzés miatt nincs szex?

Figyelt kérdés

Mostanában egyáltalán nincs szex nálunk, mert a barátnőm nagyon sokat edz. Mindig azzal jön, hogy áá, most ne, mert most jött edzésből, izomláza van, fáj mindene, vagy épp rápihen a következő napra, ma semmivel nem erőltetheti meg magát, stb.

Mit tudnék csinálni?

2020. júl. 25. 16:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy szégyellné a testét, melltartó nagyságú topokban jár, fürdés előtt is gond nélkül járkál előttem meztelenül, bugyis, trikós képeket rak ki az internetre. Meg a másik, hogy tényleg nincs is miért szégyellnie a testét, konkrétan már kockásodik a hasa. Ha megdícsérem, hogy nagyon szép, milyen csinos, mindig csak forgatja a szemét. Ha szexelni akarok vele, mindig azt mondja, hogy én persze mindig fel vagyok izgulva és ő fáradt, neki erre nincs energiája.
2020. júl. 25. 16:20
 12/22 anonim ***** válasza:
83%
Másik pasi van a képben.Együtt nyomnak fekve,azért izomlázas.
2020. júl. 25. 16:22
 13/22 anonim ***** válasza:
92%
Mondom, nem éri meg. Ha jó veled a szex, le se tudnád vakarni magadról.
2020. júl. 25. 16:22
 14/22 anonim ***** válasza:
28%
#11 Ez alapján akkor elég egyértelmű hogy vége van ennek, megszokásból van csak veled vagy mert adsz neki olyan dolgokat, amik kellenek neki. Tényleg könnyen lehet hogy már más pakolja.
2020. júl. 25. 16:23
 15/22 anonim ***** válasza:
79%
Valami tuti nem stimmel a párodnál. Vagy van valakije vagy mar nem erdekled. A kettő közül valamelyik tuti! Próbálj meg vele beszélni mit szeretne hogy ez így maradjon vagy inkább szakítsatok mert ennek sok értelme nincs.
2020. júl. 25. 16:28
 16/22 A kérdező kommentje:
Azzal jön, hogy én sosem edzettem, nem tudhatom milyen ez. Szerintem kicsit le is néz emiatt, meg ő most már vegán, ha csinálok neki valami finom vacsit, mindig visszautasítja.
2020. júl. 25. 16:33
 17/22 anonim ***** válasza:
91%
Kár tovább húznod az időd szerintem vele.
2020. júl. 25. 16:35
 18/22 anonim ***** válasza:
0%
Meddig bírod szex nélkül?
2020. júl. 25. 16:36
 19/22 anonim ***** válasza:
91%

"ha csinálok neki valami finom vacsit, mindig visszautasítja"

De ha tudod, hogy vegán, miért nem vegán vacsit csinálsz?

2020. júl. 25. 16:36
 20/22 anonim ***** válasza:
82%
Vagy trollkodsz, vagy valami nagyon nagy gáz van ha teljesen hidegen hagy a nagy valószínűsége annak, hogy más dughatja a nődet.
2020. júl. 25. 16:38
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!