Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha a nő jobban szereti a kutyáját, mint a pàrjàt?
Figyelt kérdés
2 èves tacskó.2020. júl. 24. 19:02
11/16 anonim válasza:
Nekem is van kutyám, imádom nagyon. Ő az aki, mindig feltétel nélkül fog szeretni engem és sosem hagy el r*bancok miatt. De hidd el a kutyájàt és a pasijàt az ember teljesen másképp szereti. Az egyiket szereted, a legjobb barátod, a családod, de a pasid viszont a szerelmed. Nem lehet összehasonlítani a két fajta érzést. Ha úgy is érzed, hogy a lány jobban kedveli a kutyáját, mint téged jusson eszedbe, hogy téged csókol, hozzád bújuk, veled fekszik le. A kutyájával természetesen nem teszi meg mindezt. Szóval érted a különbséget. Ne legyél a kutyára féltékeny, mert felesleges. Inkább próbáld te is megkedvelni a kis házi kedvencét. Nem kell ugyanolyan szinten szeretni, mint ő teszi, de lássa hogy tényleg a társa vagy. Néha vidd le te sétálni. Olyan a kutya, mint egy gyerek sok szempontból. Ha együtt helyt tudtok állni miközben róla gondoskodtok, akkor tök jó páros lesztek a jövőben is.
12/16 anonim válasza:
Semmit, megszoksz vagy megszöksz.
Nálunk is volt ilyen. Mindenféle állat elém jött legyen az kutya, macska. Én otthagytam, de többet eddig se fogom húzni. Mihelyt egy jelet észreveszek, hogy állatmániás akkor legyenek boldogok együtt.
Nem utálom az állatokat, de megvan a helye. 2 ember sem a gyerek miatt van együtt hanem azért van gyerek mert együtt vannak. Bár első is valós, csak az épp a szar helyzet. Prioritás.
Gondolkozz el, hogy tudod-e tolerálni, hogy ő lesz az első mindig vagy nem. Mert félreértés ne essék 3. évtől nem kapod meg majd te a vezető pozíciót és ezt a 6. évében sem fogod megkapni.
13/16 anonim válasza:
A kutya értékesebb, mint némelyik ember!
14/16 anonim válasza:
Én is nagyon szeretem az állatokat, de ezt azért túlzásnak tartom.
16/16 anonim válasza:
Imádom a kutyáim én is! De egy állatot úgy szeretsz,mint egy kisgyereket, kisbabát. A párod meg egyértelműen szerelemmel szereted, így felesleges a "féltékenység". Fogadd el és ennyi!:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!