Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni egy kihűlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy kihűlt kapcsolattal?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk egyutt, szakítani nem szeretnenk. De ez lenne az egyetlen megoldás? Ugy erzem mar csak ugy elvagyunk mostansag egymas mellett. Szeretjük egymást, meg szuksegunk van egymásra. Vitaknal, vagy mikor felhozom hogy lehet vége kellene hogy legyen, akkor van hogy elsirja magát, es bevallom en sem tudom elengedni. Sok baratom mondja, hogy azert mert megszoktam. Kívülállóként errol mi a véleményetek? Tenyleg nincs mar megoldás egy kapcsolatra ami mar kihűlt?

Mar nem okoz olyan örömet hogy vele lehetek, mint regen. De mar a gondolattól is sirogorcsom van hogy elveszitem. Es szerintem o is hasonlóképp erez

2020. júl. 24. 03:30
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Én rápörögnék a közös programokra, ahogy fent is többen tanácsolták. A közös élmények összekovácsolnak és adnak táptalajt jó beszélgetéseknek. Állatkert, kirándulás, szabadulószoba... nem kell nagy pénzeket nagy nyaralásokra elverni, lehet kreatívan is :)
2020. júl. 24. 10:25
 12/13 anonim ***** válasza:
Majd irdd meg jobb lett e vagy mi történt
2020. júl. 25. 16:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, probaltunk sokmindent, de vegul kozosen arra jutottunk nem folytatjuk tovabb. Most meg nehez, de idovel jobb lesz majd.
2020. aug. 5. 13:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!