Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit lehet tenni egy kihűlt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni egy kihűlt kapcsolattal?

Figyelt kérdés

4 éve vagyunk egyutt, szakítani nem szeretnenk. De ez lenne az egyetlen megoldás? Ugy erzem mar csak ugy elvagyunk mostansag egymas mellett. Szeretjük egymást, meg szuksegunk van egymásra. Vitaknal, vagy mikor felhozom hogy lehet vége kellene hogy legyen, akkor van hogy elsirja magát, es bevallom en sem tudom elengedni. Sok baratom mondja, hogy azert mert megszoktam. Kívülállóként errol mi a véleményetek? Tenyleg nincs mar megoldás egy kapcsolatra ami mar kihűlt?

Mar nem okoz olyan örömet hogy vele lehetek, mint regen. De mar a gondolattól is sirogorcsom van hogy elveszitem. Es szerintem o is hasonlóképp erez

2020. júl. 24. 03:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Miből gondolod, hogy 4 év után ugyanazt kéne érezned, mint az elején? Mitől érzed, hogy kihűlt?

Nem beszélgettek? Nincs szex? Nincs közös minőségi idò?

2020. júl. 24. 03:56
 2/13 A kérdező kommentje:
Igen abból hogy nem beszélgetünk. Amit egyutt töltünk idő, az meg mar nem olyan tartalmas. Leginkabb filmezunk. Igazabol nem is megfejteni szeretném h mi történik mert kb tudom. Megszoktuk egymást, mar nem okoz egymas társasága akkora örömet. Mar nem szervezünk ugy programokat, a négy fal között vagyunk mindig. Inkább csak azt szeretném tudni hogy hogy tudnank ezen változtatni,javítani? Vagy egy ilyen kapcsolatot mar nincs értelme megjavítani?
2020. júl. 24. 04:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez csak egy hullámvölgy. Minden kapcsolat ilyen. Ha nem tesztek érte, akkor tovább romlik. De ez ugyanúgy a következővel is így lesz.

Beszelgessetek róla, hogy ki mit érez, mit hiányol.

Segítsetek egymásnak a másik szemszögéből is látni a dolgokat.

Kérdezd meg tőle, hogy szerinte neked mit kellene másképp csinálnod?

És fordítva..

Nem szemrehányásokat kell tenni, csak kicsit többet tudni egymás igényeiről és elvárásairól.

Megpróbálni előre gondolkodni abban hogy ha együtt folytatjátok, akkor kb hol szeretnétek tartani 1-2-5-10 év múlva. Ha erre nincsenek válaszok, akkor meg kellene találni magadban/magatokban, különben egy céltalan sodródás lesz az egész. És a végén csak egymásra mutogattok, hogy ő miatta van.

Ha meg tudtok határozni közös célokat, akkor egymást támogatva el lehet érni. Ez tartja össze leginkább a hosszú ,de jó kapcsolatokat.

2020. júl. 24. 05:29
 4/13 anonim ***** válasza:
25%

Tudod mi a bajod?

Hogy beszoptad azt a sok rózsaszín maszlagot, amit a romantikus filmekben látsz.

4 év után miről és minek beszélnétek? Ez a házasság! Ezt akartad.

Én mindig leírom, hogy egy nőnek a legjobb, ha szerető lesz, akár több férfié egyszerre. De ugye én ezért csak anyázást kapok, pedig igazam van.

Keress egy szeretőt magadnak, fiatal kanit!

2020. júl. 24. 06:14
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy tipikus probléma. Az ember a párkapcsolat elején azt gondolja, hogy a rózsaszín köd örökké tart. Hogy nem számít semmi csak hogy együtt legyünk. De sajnos ez mulandó nagyon is. Próbáljátok megújítani a kapcsolatotokat! Menjetek el közösen nyaralni! Próbáljátok feldobni a szexuális életeteket. De mindez csak akkor sikerülhet ha mindketten akarjátok. Én szurkolok nektek.
2020. júl. 24. 07:58
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Kezdjetek újra randizni! S csak egymásra figyelni közben! Hetente egy randi, ahol felváltva találjátok ki a programot.

Legyen időtök egymásra! Kikapcsolni telefont, gépet, s együtt tölteni időt.

Menjetek kettesben nyaralni! Mindegy hova, de egymással legyetek!

43/F

2020. júl. 24. 08:17
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Azért,mert nem érted még azt az alaptételt,hogy a kapcsolat az nem egy önjáró gép,hogy beindítod,és csak hagyni kell,pöfög az magától.De még ez sem igaz,mert nem jár örökké,csak addig zakatol,míg van üzemanyag.

Ápolni,rendezni kell folyamatosan,és törődni vele,nap mint nap.

2020. júl. 24. 08:18
 8/13 anonim ***** válasza:

Ha mind a kettőtöknek rossz volna külön, hát ne szakítsatok!

Beszéljétek még, mi miért nem működik.

Mondjuk, ha éppen a beszélgetés az, az elég nagy baj.

Annyi program lehet, közös élmények, azoknak nem csak átélése, ilyesmik.

Ha nem megy, akkor még tök üres már ez az egész!

2020. júl. 24. 08:46
 9/13 anonim ***** válasza:
85%

"De mar a gondolattól is sirogorcsom van hogy elveszitem"

Ez a mondat volt az, ami mutatja, hogy szereted őt és ez nem megszokás. Ha megszokás lenne, olyasmit éreznél, hogy nem akarsz vele szétmenni mert már megszoktad, nincs kedved váltani, amúgy kényelmes ez így stb.

Te szereted őt csak ellaposodtatok. Elhiszed, hogy ez 99%ban mindenhol előfordul? :) Ez nem végleges, nem kell beletörődni, vissza tudjátok hozni a lángot simán, persze ha mindketten akarjátok. Mert ez két emberes munka, te egyedül nem fogod tudni ezt helyrehozni, ő is kelleni fog.

Klisé ugyan, de tényleg beválik a minőségi idő. Menjetek el valahova hétvégén, akár egy állatkert, akár egy strandolás, itt a jó idő végre :) Töltsetek együtt időt a házon kívül, beszélgessetek, szexeljetek valami szokatlanabb, izgibb helyen.

Mikor mi elkezdtünk a kihülős fázisba eljutni elmentünk a Balatonra egy hétvégére sátorral, sokkal többet beszélgettünk mint otthon a négy fal között hisz a szabad levegőn érnek titeket hatások, láttok dolgokat amikről lehet már beszélgetést indítani. Szexeltünk a vízben, a sátorban, végre nem a 4 fal között. Ilyen hétvégéből igyekszünk 2-3 havonta csinálni egyet, mindig máshova megyünk, nagyon nagyon sokat segít hidd el!!!

Ne add fel. Sok sikert.

2020. júl. 24. 09:09
 10/13 A kérdező kommentje:

Nagyon kedves válaszokat kaptam. Koszonom!☺️Valóban ennek a híve vagyok, hogy tenni kell érte. Es tudom h en is hibas vagyok valahol, tudom h nem mukodik magától.

De jol esett ezeket olvasni, koszonom mindenkinek!♥️

4es, a te gondolkozasod sem ítélem el. Nyilván vannak emberek, akiknek egy elkotelezodes nem kell, nem kell a szerelem, nem kell a társ. Csak éjszakás kalandok. Ezzel nincs is semmi baj, éljenek akkor így, ilyen emberekkel akiknek szinten ez a vágya. De nekem a szex sem megy érzelem nélkül. Nem vagyunk ugyanolyanok! Tudod aki ezt választja nem azert mert nem akarja. Van akiknek ez kell. Ha en nem itellek el teged, te se engem.

2020. júl. 24. 09:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!