Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok neki elég "k*rvás", velem van a baj?
Figyelt kérdés
Az normális, hogy nem akarok a páromnak teljesen mindent mutató fotókat küldeni magamról? Ő mindig kér. De állandóan. Úgy is, hogy mondjuk csak egy hétvégén nem találkozunk. És az nem is baj, küldök neki pár képet mondjuk a fenekemről bugyiban, vagy melltartóban magamról. De már ez neki uncsi. Azt mondja, uncsik a képeim, bénák, és mindegyik egyforma. Basszus nem vagyok egy fényképész zseni, és elég nehézkes magamról olyan képet csinálni ami nem tükörszelfi, mert az már neki unalmas. Szerintem jók a képek, szép vagyok rajtuk, de ez neki nem elég. Nagyon meg tud bántani ilyenkor, főleg hogy tudom, sok lány, köztük ismerőseim, egyáltalán nem küldenek képet interneten a párjukkal, mert félnek, hogy nem is a parjuk által, de valaki feltöri őket, és így nyilvánosságra kerülnek. Nos, én is félek ettől kicsit. De a párom programozó, ő állítja, hogy hülye vagyok, ne féljek ettől. A legutolsó alkalommal küldtem neki két képet. Sokáig nem reagált, majd leírta, hogy szép vagyok, de, idézem: :most komolyan két sz*ros képet tudtál csinálni?'. Ez nekem k*rva szarul esett. Írtam neki, hogy örüljön már, ne bántson emiatt, de ami a legfontosabb, hogy szépen beszéljen velem. Erre mondja, hogy hát nem örül, mert neki a k*rvás lányok jönnek be. Szerinte én őt nem szeretem igazán, ha nem leszek neki k*rvás. De az igazi k*rvás lányokat szóban mindig elítéli, akik mindenüket kirakják Instagramon. Én meg vagyok győződve, hogy úgy is szerethetem, hogy közben nem teszek olyat, amit én nem szeretnék. És nem vagyok hajlandó elviselni azt, hogy reagál ezekre a képekre, amiken én csomót időzök meg izgulok. Mondjátok, hogy nem velem van a baj. Ha meg igen, azt is vállalom, akkor úgy tűnik nem szeretem eléggé, pedig szerintem igen. És igen felnőttek vagyunk (bármilyen nehéz ezt elhinni ezek alapján) két és fél éve együtt.2020. júl. 22. 16:30
21/24 anonim válasza:
Minek akarsz megfelelni neki? Ha neki kurvás kinézetű csaj kell,menjen keressen, van elég. Neki Te már nem tudsz megfelelni,de nem is kell.
22/24 anonim válasza:
Kattant a fickó. Hidd el, hogy jobban jársz ha nem hagyod magad megalazni. Bár már férjnél vagyok, de volt pár év, mikor sok sráccal randiztam, jártam, és időnként akadtak ilyen érzelmi manipulatorok, meg akik meg akarják mondani, hogy milyen legyél, és bántanak azzal hogy miért nem olyan vagy, amilyen nekik kell. Ezeket gyorsan ki kell tenni, mert sosem fogsz nekik tudni megfelelni, vagy ha igen az ilyen kenyszeres erőltetett megfelelni vágyás nem fog boldoggá tenni. Viszont sok normális értékrendu férfi is van, aki úgy fogad, amilyen vagy, fogsz ilyet találni hidd el.
23/24 anonim válasza:
Egyszer válaszolj már neki hasonló stílusban.
- csak 2 szaros képet tudtál küldeni?
- b@$zódj meg akkor, ha nem tetszik.
Vajon ő hogy viseli? :D
Aztán meg hagyd ott végre a pi¢$ába ezt a tirpák nyomorult gyökeret. Legyen már eszed!
24/24 anonim válasza:
Mi nem küldtünk sosem túl sokat mutató képet egymásnak a párommal. A volt páromnak küldtem vissza is élt vele,szoval ha kérné (nem teszi) sem küldenek, ha úgy beszélne velem minimum ott hagynám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!