Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem vagyok neki elég "k*rvás",...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem vagyok neki elég "k*rvás", velem van a baj?

Figyelt kérdés
Az normális, hogy nem akarok a páromnak teljesen mindent mutató fotókat küldeni magamról? Ő mindig kér. De állandóan. Úgy is, hogy mondjuk csak egy hétvégén nem találkozunk. És az nem is baj, küldök neki pár képet mondjuk a fenekemről bugyiban, vagy melltartóban magamról. De már ez neki uncsi. Azt mondja, uncsik a képeim, bénák, és mindegyik egyforma. Basszus nem vagyok egy fényképész zseni, és elég nehézkes magamról olyan képet csinálni ami nem tükörszelfi, mert az már neki unalmas. Szerintem jók a képek, szép vagyok rajtuk, de ez neki nem elég. Nagyon meg tud bántani ilyenkor, főleg hogy tudom, sok lány, köztük ismerőseim, egyáltalán nem küldenek képet interneten a párjukkal, mert félnek, hogy nem is a parjuk által, de valaki feltöri őket, és így nyilvánosságra kerülnek. Nos, én is félek ettől kicsit. De a párom programozó, ő állítja, hogy hülye vagyok, ne féljek ettől. A legutolsó alkalommal küldtem neki két képet. Sokáig nem reagált, majd leírta, hogy szép vagyok, de, idézem: :most komolyan két sz*ros képet tudtál csinálni?'. Ez nekem k*rva szarul esett. Írtam neki, hogy örüljön már, ne bántson emiatt, de ami a legfontosabb, hogy szépen beszéljen velem. Erre mondja, hogy hát nem örül, mert neki a k*rvás lányok jönnek be. Szerinte én őt nem szeretem igazán, ha nem leszek neki k*rvás. De az igazi k*rvás lányokat szóban mindig elítéli, akik mindenüket kirakják Instagramon. Én meg vagyok győződve, hogy úgy is szerethetem, hogy közben nem teszek olyat, amit én nem szeretnék. És nem vagyok hajlandó elviselni azt, hogy reagál ezekre a képekre, amiken én csomót időzök meg izgulok. Mondjátok, hogy nem velem van a baj. Ha meg igen, azt is vállalom, akkor úgy tűnik nem szeretem eléggé, pedig szerintem igen. És igen felnőttek vagyunk (bármilyen nehéz ezt elhinni ezek alapján) két és fél éve együtt.

2020. júl. 22. 16:30
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
92%
Ha szerinted ez egy jó kapcsolat, akkor nem csak a pasiddal vannak bajok sajnos.
2020. júl. 22. 16:54
 12/24 anonim ***** válasza:
94%
De áruld már el nekem, hogy minek vagy együtt egy ilyen faszival? Aranyfarka van, aranyban fürdet, amikor épp nem alaz meg a szavaival? Vagy mi a fene.. Másra nem tudok gondolni.
2020. júl. 22. 16:58
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy veled van a baj, én már rég kidobtam volna. Ahelyett, hogy örülne, hogy a kedvéért egyáltalán küldesz neki bármit is, még megaláz és neki áll feljebb. Oké, hogy te szereted, de biztos, hogy ez kölcsönös? Ha neki k.vás lány kell, akkor keressen olyat és ne téged akarjon megváltoztatni érzelmi manipulációval. Nem a meztelen képektől lesz jó egy kapcsolat, akkor se ha ő ezt érezteti veled. Én se küldenék amúgy ilyet senkinek se. Nem vagyok paranoiás, de azért nem kockáztatom meg. Küldtem már kicsit szexibb fotót, de olyat sose csinálnék, amitől elsüllyednék, ha bárki más látná és ennek ellenére mégis jó és stabil kapcsolatom van. A barátom amúgy ezt 100%-ig megérti és soha nem is erőltette. Ez lenne a normális. Álj ki magadért és ne hagyd, hogy ráderőltessen olyat, amit te nem akarsz.
2020. júl. 22. 17:27
 14/24 anonim ***** válasza:
94%

Veled van a baj, hogy együtt vagy egy ilyen bunkó görccsel.

Mit szeretsz benne?

Bírom az ilyen hozzászólásokat, hogy "ezen kívül minden jó a kapcsolatunkba."

Aha, csak èppen az az "ez" olyan kardinális dolog, amin nem lehet átsiklani. Veszi el az önbizalmad a baromságaival, az elègedetlenkedèseivel, meghogy ő a qvás lányokat szereti. Bakker, akkor keressen magának olyan lányt, legalább megszabadulsz tőle, ès lesz esèlyed egy normális palit is találni.

Ez tök nem normális, hogy állandóan ilyen kèpeket kell küldözgessèl, ès akkor mèg ilyen stílust ereszt meg veled szemben. Tènyleg ez kell neked?

Azt fogod, hogy ez èrzelmi zsarolás? "Szerinte én őt nem szeretem igazán, ha nem leszek neki k*rvás. "

Ha eddig nem vetted èszre, akkor mostmár tudod.

Egyèbkènt meg simán visszadobhatnád neki a labdát, hogy ha szeretné, akkor nem kèrne tőled olyat, sőt erőltetni, amit te kellemetlennek èrzel. Na ilyen ganèdomb a párod. Tènyleg ennyire alacsonyra tetted azt a bizonyos mèrcèt?

2020. júl. 22. 17:30
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

A pasid egy éretlen tahó, amit kér, ahogy beszél veled, katasztrófa. Ha vele maradsz, akkor meg is érdemlitek egymást. Gyereket lehetőleg ne csináljatok.

Létezik jó kapcsolat szexképek nélkül, 5 év alatt egy ilyet nem küldtem a vőlegényemnek. Mondjuk ő nem is egy 14 éves értelmi színvonalan van, én ha ilyeneket merne mondani nekem, ilyen stílusban beszélne velem, mint amit leírtál, akkor el is küldeném a búsba.

2020. júl. 22. 17:32
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, kérdező, tőlem is kért már ilyen képet a párom, de ő akkor külföldön dolgozott hetekig, így szives örömest küldtem neki párat (persze az én arcom sem látszik egyiken sem). Bármilyen "prolisan" is hangzik, nekem baromi jól esett, mikor újra és újra elújságolta, hogy azokra...hát na....verte ki.

DE! Ha te nem vagy vevő az ilyesmire, azt meg kell értenie. Amúgy nálunk is volt, hogy kért, én meg mondtam neki, hogy most nincs kedvem/hangulatom/energiám ilyesmit küldeni, felfogta és az élet ment tovább. Ebben az egészben az erőszakoskodás és az érzelmi zsarolás a taszító, ezek felett nem kéne szemet hunyni.

U.i.: Jó meztelen fotót prímán készíthetsz önkioldóval😉

2020. júl. 22. 17:41
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Annak örülj, hogy nem vagy k.vás. Hü.lye viszont leszel, ha továbbra is ezzel az elmeháborodott fajankóval maradsz...
2020. júl. 22. 17:45
 18/24 anonim ***** válasza:
91%
Hogy nálatok komoly bajok vannak a kapcsolatotokba-az holt zicher.
2020. júl. 22. 17:53
 19/24 anonim ***** válasza:
100%
Basszis, ez a pasi lapát! Nem szeret, ha ezzel zsarol érzelmileg. A párunk Önbecsüléset emelni kell, nem lehúzni. Engem akkor is dicsér a párom, ha csak egy semmilyen rövidnadrag meg szakadt póló van rajtam. Nem kell k*rvasnak lennem...
2020. júl. 22. 19:26
 20/24 anonim ***** válasza:
72%
Itt mindkettőtökkel komoly baj van. Ez a pasi egyáltalán nem szeret téged, szerinted meg jó a kapcsolat. Oké. Ha egyszer megjön az eszed, és lapátra teszed, az első dolga lesz visszaélni a képekkel, úgyhogy ettől nem kell félned.
2020. júl. 22. 20:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!