Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok neki elég "k*rvás", velem van a baj?
Veled van a baj, hogy együtt vagy egy ilyen bunkó görccsel.
Mit szeretsz benne?
Bírom az ilyen hozzászólásokat, hogy "ezen kívül minden jó a kapcsolatunkba."
Aha, csak èppen az az "ez" olyan kardinális dolog, amin nem lehet átsiklani. Veszi el az önbizalmad a baromságaival, az elègedetlenkedèseivel, meghogy ő a qvás lányokat szereti. Bakker, akkor keressen magának olyan lányt, legalább megszabadulsz tőle, ès lesz esèlyed egy normális palit is találni.
Ez tök nem normális, hogy állandóan ilyen kèpeket kell küldözgessèl, ès akkor mèg ilyen stílust ereszt meg veled szemben. Tènyleg ez kell neked?
Azt fogod, hogy ez èrzelmi zsarolás? "Szerinte én őt nem szeretem igazán, ha nem leszek neki k*rvás. "
Ha eddig nem vetted èszre, akkor mostmár tudod.
Egyèbkènt meg simán visszadobhatnád neki a labdát, hogy ha szeretné, akkor nem kèrne tőled olyat, sőt erőltetni, amit te kellemetlennek èrzel. Na ilyen ganèdomb a párod. Tènyleg ennyire alacsonyra tetted azt a bizonyos mèrcèt?
A pasid egy éretlen tahó, amit kér, ahogy beszél veled, katasztrófa. Ha vele maradsz, akkor meg is érdemlitek egymást. Gyereket lehetőleg ne csináljatok.
Létezik jó kapcsolat szexképek nélkül, 5 év alatt egy ilyet nem küldtem a vőlegényemnek. Mondjuk ő nem is egy 14 éves értelmi színvonalan van, én ha ilyeneket merne mondani nekem, ilyen stílusban beszélne velem, mint amit leírtál, akkor el is küldeném a búsba.
Nézd, kérdező, tőlem is kért már ilyen képet a párom, de ő akkor külföldön dolgozott hetekig, így szives örömest küldtem neki párat (persze az én arcom sem látszik egyiken sem). Bármilyen "prolisan" is hangzik, nekem baromi jól esett, mikor újra és újra elújságolta, hogy azokra...hát na....verte ki.
DE! Ha te nem vagy vevő az ilyesmire, azt meg kell értenie. Amúgy nálunk is volt, hogy kért, én meg mondtam neki, hogy most nincs kedvem/hangulatom/energiám ilyesmit küldeni, felfogta és az élet ment tovább. Ebben az egészben az erőszakoskodás és az érzelmi zsarolás a taszító, ezek felett nem kéne szemet hunyni.
U.i.: Jó meztelen fotót prímán készíthetsz önkioldóval😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!