Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lesz még olyan, mint az elején? Mikor?

Figyelt kérdés

3 éve járok a pasimmal, a gyűrű már megvan, és szeretjük egymást. Viszont gyakran unatkozunk együtt is, és már nem úgy foglalkozik velem, mint az elején, nem foglalkozik már annyit velem. Én próbálom felfrissíteni, de nem megy. Már próbáltam sok mindent. Új ruci, smink... programok stb. Néha elereszt egy "csinos vagy-ot", de azt is ritkán. Adjatok tippet, mit csináljak?

Egyébként külön élünk még, most vettünk lakást.

2008. nov. 25. 21:45
 1/7 Srapnel ***** válasza:
Csak a milliószor itt leírt tanácsot tudom adni: BESZÉLJÉTEK meg. Ennyi infóból nem tudjuk megmondani, hogy mi a baj. Max. annyit, hogy rádunt. Az is lehet, hogy kétségei vannak felőled, az élete felől, stb. Lehet, hogy stresszes, lehet, hogy más tetszik neki.
2008. nov. 26. 08:28
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Sszia. Hát, először is. Szerintem nem a felszínen kéne kezdeni a frissítgetést. Mit érnek az új ruhák vagy az új smink, a régi, már túlságosan megszokott és unalmas kapcsolatban, az együtt töltött órák, mintha már nem is ugyanolyan lenne?

Szerintem lehet még olyan, mint régen. Olyasféleképpen kéne felrázni a kapcsolatot, ami.. nagy fordulat lenne. Nagyon nagy.

Lehet, hogy hülyének fogsz nézni :), de én azt tenném a helyedbe, hogy visszavennék az egész kapcsolat-dologból, és barátként próbálkoznék. Ez egy picit szerintem még izgalmassá is tenné a dolgot: megvan a gyűrű, de mégis barátként beszélgetünk? De jó...

Nos, ha unatkoztok néha együtt, az nem jó. De sztem nem feltétlenül muszáj ennek így lennie. Ez már tisztán a megszokottság jele. (mi lesz 5-10 év múlva?.. Akármennyire általános kérdés, ijesztő belegondolni)

Szóval: lelkileg kell a felfrissülés. Gondolom azért nem jutottatok még el odáig, hogy unjátok egymást, de nem csak hogy egymást, hanem egymás tulajdonságait, jellemét... Ha a szerelem megvan, és még mindig van olyan, amit imádtok egymásba, ami felizgatja mindkettőtöknek a fantáziáját, ha számíthattok egymásra, (egy kiadós baráti beszélgetésre, úgy igazán) ... Akkor alapvetően nincs gáz!

Egy picit fektessetek most nagyobb hangsúlyt a lelki kötelékre , ami köztetek van.

Szabaduljatok ki a hétköznapokból... Nem kell ehhez feltétlenül több százezer egy útra... csak kapcsolódjatok ki, és legyetek végre KETTESBEN! Testben és lélekben is.

Csináljatok valami olyat, amit eddig még soha nem csináltatok... Ne add fel!

Akár bátran változz meg (és nem új ruhákra gondolok!), légy őrült.. és csábítsd el őt is :) Hódítsd meg újra, de kelljen harcolnia érted... És ebből nem eltávolodás lesz, hanem még közelebb kerültök egymáshoz, meglátod.

Én nagyon drukkolok. ;)

Ui.: Ha nem értetted teljesen, hogy egyik-másik mondatomban mire gondoltam, nyugodtan írj.

2008. nov. 26. 15:12
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

* Jah, és egy idő után elfogtok odáig jutni, hogy az együtt töltött idő, ha nem is beszéltek, ugyanolyan csodás lesz!

Hihetetlen, én is csak nemrég tapasztaltam meg, mennyire jó úgy együtt lenni vkivel... hogy nem kell beszélgetni, nem kell feltétlenül együtt csinálni vmit... Hanem lehet külön-külön is, de lélekben ugyanúgy együtt. És ez nem is annyira elvont, mint amilyennek tűnik.

"Akkor lesztek igazán barátok, ha már nem kínos a csend."

Szóval, ne aggódj, néha az is tud nagyon jó lenni, ha csak úgy szimplán egymás mellett, de teljesen mást csináltok.. Ilyenkor csak egy mosoly, és nem semmi stressz.

2008. nov. 26. 15:15
 4/7 anonim ***** válasza:
27%
Fogd meg neki és nemfogtok unatkozni!
2008. nov. 26. 19:23
 5/7 anonim ***** válasza:
Mondjuk nem azért, de reagálhatnál valamit. Minden nap megnézem, lehet, h sok a dolgod.. de érdekelne mi a helyzet! :)
2008. nov. 27. 21:31
 6/7 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Köszi a tanácsokat, és bocs, hogy eddig nem írtam, de este 10ig dolgoztam.

Megteszek minden tőlem telhetőt. Szeretjük egymást, és remélem nem tetszik neki más. Nem vettem észre rajta. A héten nem sokat voltunk együtt, mert mindketten délután dolgozunk.

Köszi mégegyszer...

2008. nov. 28. 10:31
 7/7 anonim ***** válasza:
Fontold meg azért a tanácsokat! Azt remélem, h hátha sikerült segítenem.. :)
2008. nov. 28. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!