Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha valaki a sok munkára hivatkozva nem ér rá találkozni?
4 éve távkapcsolatban vagyunk, az utóbbi pár hónapban, új munkahely miatt látványosan jóval kevesebbet ír, alig beszélünk egymással. Teljesen megváltozott a kommunikációs stílusa is.
A találkozást mindig a munkára hivatkozva hárítja.
Azt, hogy már nem akar veled lenni.
Egy pasi akinek kellesz nem fogja azt mondani, hogy sok a munka nem ér rád...
4 ev tavkapcsolatban? Te josagos atyauristen, hat mi ertelme van egymas eletet bekorlatozni ha nem is elhettek egyutt?
Szerintem o is kezdi eszrevenni hogy ennek nincs ertelme, inkabb a magany mint az hogy valaki naponta megkerdezze mitcsinalok hogy vagyok.... Es utana max 2-3 hetente 1 sex....
Ezt meg lehet mondani, írni.
Nem hárítani, meg kifogásokat gyártani.
Így van. De inkább az lehet, hogy megismert valakit az új helyen, aztán a règitől csak akkor válik meg, ha tuti az új.
Amúgy meg butaság 4 èvig távkapcsolattal húzni az időt.
Ezt a kapcsolatot senki sem erőltette, mindketten sok kompromisszumot kötöttünk de boldogok voltunk.
Az őszinteség fontos volt a kapcsolatunkban, mindig mindent meg tudtunk beszélni egymással. Ezért nem értem ezt most.
Tuti, hogy belèpett egy 3. fèl a kèpbe. Csak mèg bizonytalan, nem tudja mi legyen. A sok munkától max tènyleg a találkozás nehèzkesebb, de nem változik meg teljesen a veled kapcsolatos viselkedèse.
Igen, megmondhatná, lehetne őszínte, de látod, hogy nem az, nekünk hiába dünnyögsz.
Eddig persze, meg tudtátok mindent beszèlni, de felteszem ilyen kínos helyzettel nem is álltatok szembe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!