Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megbízhatatlanok a nők?
Nem lehet egy szavában sem megbízni egy nőben sem tényleg nem. Nem érdemes kötődni irántuk és szeretettet adni nekik mert úgyis csak a rosszat kapod cserébe.
Persze tudom le leszek szóval, de 27 év alatt minden esetben erre jutottam. Pedig mindig tiszteltem őket és normálisan közeledtem szeretettel feléjük. (Aki tetszett)
Ezentúl szerintem leszek bunkó és keresek énis pénzért barátnőt, mert nem éri meg már szenvedni.
"Valószínűleg az Y kromoszóma hordozza az őszinteségre való képességet."
XDDDDDDDD
Az asszonynak nem kell tudnia róla / amiről nem tud, nem fáj - ezeket akkor űrlényektől hallottam, nem génhibásoktól.
"Az asszonynak nem kell tudnia róla / amiről nem tud, nem fáj - ezeket akkor űrlényektől hallottam, nem génhibásoktól."
Férfiak közül sem mindenki őszinte természetesen, de van, aki igen. Nőből viszont még soha nem találkoztam olyannal, akinek ne lenne lételeme a hazudozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!