Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megbízhatatlanok a nők?
Nem lehet egy szavában sem megbízni egy nőben sem tényleg nem. Nem érdemes kötődni irántuk és szeretettet adni nekik mert úgyis csak a rosszat kapod cserébe.
Persze tudom le leszek szóval, de 27 év alatt minden esetben erre jutottam. Pedig mindig tiszteltem őket és normálisan közeledtem szeretettel feléjük. (Aki tetszett)
Ezentúl szerintem leszek bunkó és keresek énis pénzért barátnőt, mert nem éri meg már szenvedni.
Ismerkedtem egy lánnyal....
nincs őszinte nő a világba akire lehet számítani
Dehogyis, csak rájött, mekkora sügér vagy.
Itt van ez az egy nő, te meg a nők, többesszám, miatt sírsz.
És a nők gondolkodását nem értitek.
DE alap, hogy kedves vagyok.
Viszont annyira unom már az egészet, hogy lehet jobb lenne havi 100 ezret kifizetni egy nőnek és akkor 3-4 alkalommal legalább 1-2 órát veled van. Így legalább nem bánt meg és nincs az, hogy leszar.
Miért keresel ilyen nőket? Anyuci is megbízhatatlan volt?
Mióta nem ír vissza ez a csúnya gonosz lányzó?
Tudod barátom, sok nő, mivel szeretik, ha bálványozzák őket, képesek azt hazudni, hogy "kedvellek, jófejnek tartalak, ilyesmi". És ha többet akarsz úgy, kezelnek, mintha első randin már análozni akarnál...
Ilyen típus pasiban is van, és az a jó, hogy az ilyen pasik állnak bosszút az ilyen nőkön az olyan sérelmekért, amik téged értek.
Gondolj erre, és könnyebb lesz. Ne bálványozz egy ilyen nőt. Ha teszi a szépet, hogy foglalkozzz vele, és így hamis hitbe ringasson, akkor nem tisztel, sőt gyűlöl, mert tudva és akarva okoz fájdalmat.
Ne egy féreg után kajtass!!! Még megfertőz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!