Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megbízhatatlanok a nők?
Nem lehet egy szavában sem megbízni egy nőben sem tényleg nem. Nem érdemes kötődni irántuk és szeretettet adni nekik mert úgyis csak a rosszat kapod cserébe.
Persze tudom le leszek szóval, de 27 év alatt minden esetben erre jutottam. Pedig mindig tiszteltem őket és normálisan közeledtem szeretettel feléjük. (Aki tetszett)
Ezentúl szerintem leszek bunkó és keresek énis pénzért barátnőt, mert nem éri meg már szenvedni.
Vannak megbízhatatlan nők, és vannak megbízhatóak is.
Pont mit férfiben.
Ne add fel, vannak még normális nők.
27/F
Unalmas, komolyan. Ugyanazok a kérdések csak kicsit máshogy megfogalmazva, és ráadásul ugyanazok a válaszok is. -.-"
De ki bántott meg ennyire? Mi volt a legutóbbi eseted? Valami konkrétumot írjál már, ne az egész női nemet okold.
Én csak azt tanultam meg, hogy soha nem szabad arra alapozni, hogy mit mondanak! Mert az gyakran teljesen ellentétes a cselekedeteikkel.
Szoktam is nekik mondani a randikon, hogy nekem ne mondd, hogy ilyen, meg olyan vagy...majd inkább megtapasztalom.
"Pedig én kedves voltam vele végig és meghallgattam végig."
Ezt úgy mondod, mintha nálad nem ez lenne az alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!