Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért megbízhatatlanok a nők?
Nem lehet egy szavában sem megbízni egy nőben sem tényleg nem. Nem érdemes kötődni irántuk és szeretettet adni nekik mert úgyis csak a rosszat kapod cserébe.
Persze tudom le leszek szóval, de 27 év alatt minden esetben erre jutottam. Pedig mindig tiszteltem őket és normálisan közeledtem szeretettel feléjük. (Aki tetszett)
Ezentúl szerintem leszek bunkó és keresek énis pénzért barátnőt, mert nem éri meg már szenvedni.
"17 Én nem tagadom, hogy vannak ilyen nők, de az, hogy a nők többsége ilyen lenne, hazugság. Én sem vagyok ilyen, többek között. Viszont ugyanezt tapasztaltam én is a férfiak részéről egész életemben. Akkor most írjak ki én is egy kérdést hogy miért szemét minden férfi? Nem esett még le, hogy az ilyen jellegű ostoba általánosítás és egymásra mutogatás nem vezet sehova?"
De itt az oldalon az ilyen nők névtelenül leírhatnák, hogy mire jó nekik az, hogy általában megkeseredett embereket kihasználnak/átvernek stb.? Ehelyett itt is mindenki tagadja, hogy sok ilyen nő lenne, pedig sajnos én is találkoztam több ilyen nővel is.
"Tehát ha minden nő dobja, miután megismeri, rossz hírem van a számára. És a számodra is."
Nem azzal van feltétlen baj, hogy lekoptatják a nekik nem szimpi férfit, hanem azzal, hogy kihasználják a nem szimpatikus férfinak az akaratgyengeségét, ennél a lekoptatás is jobb.
"Arról van szó, hogy elkezdtem ismerkedni egy lánnyal és az elején tette a szépet most meg arra nem képes, hogy törődjön velem vagy visszaírjon."
Nekem ez egy sima lekoptatás. Rájött, hogy a kérdezővel nem stimmel valami és inkább szépen leépíti. Ennyi történt. Senki nem használt ki senkit, nyilván az elején lelkesedett ő is. De a dolgok változnak.
Te vagy a ferfi neked kell irnyitani! Miért nem kezdemenyezel? Lépjel te. Lehet az a baj h nem tart eleg tokosnek,foleg h nyavajogsz meg a konnyebbik megoldast valasztod.
Olyan legyen a fellepesed h te egy nyerő ferfi vagy!
Ezt a kérdést nem így kellett volna kiírni. Így lett volna helyes: Miért megbízhatatlanok az emberek?
Ugyanis nem csak a nők vagy nem csak a férfiak megbízhatatlanok. A legtöbb emberben nem lehet megbízni. Ez az általánosítás szörnyű...
Én is csalódtam férfiakban, mégsem gondolom azt hogy az összes olyan, mert TUDOM hogy nem. Hiába csak olyanokba futottam bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!